NAJNOVIJA VEST! LUKA LAZUKIĆ OPTUŽEN ZA NASILJE U PORODICI! EVO I DETALJA…

 • luka-lazukic-natasa-bekvalac-830x0
 • pretučena-740x470
 • natasa2-830x0-1-620x350
Share

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo je danas sudu optužni predlog protiv Luke Lazukića kojim ga tereti da je izvršio porodično nasilje nad suprugom pevačicom Natašom (Bekvalac) Lazukić, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Lazukić je optužen za krivično delo nasilje u porodici za koje je zaprećena kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

– Nakon razmatranja svih dokaza, tužilaštvo je zaključilo da postoji opravadanja sumnja da je Lazukić izvršio krivično delo Nasilje u porodici na štetu Nataše, koja je uzela njegovo prezime – Lazukić.

Prvi osnovni sud je u utorak na predlog tužilaštva Lazukiću produžio meru zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom, koja može da traje do okončanja krivičnog postupka.

U tužilaštvu podsećaju da su u ovom slučaju sprovedene dokazne radnje u okviru kojih je saslušan i Lazukić i ispitana oštećena Nataša Lazukić, zatim je ispitan svedok-bebisiterka koja je bila prisutna tokom svađe u noći između 12. i 13. aprila.

Obavljeno je i medicinsko veštačenje na okolnost vrste i mehanizma nastanka povreda kod oštećene Nataše, kao i psihijatrijsko-psihološko veštačenje Lazukića povodom njegove uračunljivosti u vreme izvršenja dela, a bila su stavlkena i dva zahteva za pružanje potrebnih obaveštenja Gradskom centru za socijalni rad, Odeljenje Savski venac i Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije.

Nakon izvedenih dokaza, odbrana Lazukića je predložila svoje dokaze, od kojih je Tužilaštvo usvojilo jedan predlog, dok su ostali odbijeni.

Zbog toga je odbrana u skladu sa zakonskim ovlašćenjima izvođenje tih dokaza predložila sudiji za prethodni postupak, koji je takođe odbio ove predloge odbrane.

Lazukić se tereti da je Nataši Bekvalac naneo lake telesne povrede u noći između 12. i 13. aprila. Što se tiče Lazukićeve krivične prijave protiv supruge zbog lažnog prijavljivanja, o njoj će biti odlučeno nakon okončanja postupka za porodično nasilje.

Lazukić na saslušanju kod tužioca nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo, ali je negirao da ju je tukao i šutirao.

Pored toga, on je podneo i krivičnu prijavu protiv njenog oca Dragoslava Bekvalca zbog krivičnog dela nasilje u porodici.

Izvor Tanjug FOTO Screenshot

Share

You may also like...

3 Responses

 1. Name says:

  Pre dva dana bile su slike trudnice sa juga Srbije koju je pre*ukla neka budala, uporedite sa Natasinim, sve ce se samo reci.

  1
  1
  • Roxy says:

   Ona sada povlaceci veze i vezice, pokusava na sve moguce nacine da ucenom ipretnjama natera tog balvana da zacuti i postane zaboravljen. Zna ona jako dobro sta ce se desiti ako on razveze jezik. Probala je da ga odigra kao i sve pre njega, ali je on veci psiho i debelokozac cak i od nje. Nema pojma sa kim se zakacila, i da, opet kazem, ako on otvori usta, pretvorice se legenda o barbiki u Chucky doll, jer joj Chucky puno vise odgovara karakterno. Ko drugome nogu postavlja…….

   4
   1
 2. Lorka says:

  Ko će da dočeka petak 🙁 Bez BM ne vjerujem u istinu XD BM je jedna jedina istina kojoj se vjeruje!

  2
  2