MUŠKARCI IPAK NE VOLE “KU*KE”! PRIRODNE DEVOJKE SU UVEK AKTUELNE!

  • pexels-photo-792729
    PEXELS
  • pexels-photo-247295
    PEXELS,Promo
Share

Iako mnoge devojke u našoj zemlji preteruju sa ugradnjom silikonskih usana,zadnjica,obraza i čak ekstremnijom metodom vađenjem dela rebara da bi bile “atraktivnije” ili da bi na taj ekstreman način privukle muškarce, na kraju svaki muškarac poželi da provede vreme sa NORMALNOM “prirodnom” devojkom.

Estetika je nešto što treba da se “dotera” da bi sjaj bio potpun, ako su tanke usne ne treba preterivati u tome. Isto tako ni sa tetovažama, jer koga može “napaliti” da u krevetu ima PLEMENSKOG POGLAVICU.

PEXELS,Promo

Mnoge starlete i polu poznate koje pljuvanjem USPEŠNIJIH žele da privuku pažnju, ali takve osobe nisu pouzdane pa tako, kao što muškarac očekuje da pored sebe ima prirodnu LEPOTICU sa kojom će otići na ručak ili večeru, neće želeti kraj sebe NADUVANU karakondzulu koja je pritom i nediskretna.

Neki muškarci vole da se “isprazne”, pa ako im je nezanimljiva LUTKA NA NADUVAVANJE posluže i ove pod “epitetima” SPLAVARUŠE, LIFTUŠE, SEPAREUŠE …

Kučkasti izgled ne privlači, ali MAČKASTI DA. Kučke su obično izgorelo izblajhane istrošene plastičarke a u nekim slučajevima i silikonske prenaduvane devojke sa tri vlasi prirodne kose na glavi uz dodatak PLASTIČNE KINESKE NADOGRANJE… Mačkasto privlačna devojka i sa vrlo malo šminke na sebi može da napali svog muškarca i bude zanimljiva u svakom smislu a i sa takvom devojkom je pojavljivanje u javnosti uvek prihvatljivije od prvog nabrojanog izbora.

Sve u svemu, MUŠKARCI iako veliki istraživači i fetišisti pre će odabrati NORMALU od ekstrema.

V!VSTARS portal FOTO promo

Share

You may also like...