MOGLE BI I NAŠE STARLETE DA SE UGLEDAJU NA NJU! Kejti Prajs skida sa trona Kim Kardašijan (FOTO)

  • katie-price-house-1
    Screenshot,ITV youtube
Share

Ova Britanska starleta ima sve radne sposobnosti i biografiju kao i većina naših starleta. Ali, za razliku od ovih naših koje se provuku kroz neki od rijalitija, ili slikaju svoje intimne delove tela pa mole novinare tabloida da to objave, Kejti Prajs nije hapšena prostitutka niti je švercovala drogu. Ona je i poslovna žena, i dizajner i izoperisana od glave do pete, ali njena svrha bitisanja u medijima mnogo veća od onoga kako naši ljudi gledaju na starlete.

Ona je u Britaniji poznata i po humanitarnom radu, i njene emisije su na neki način i edukativne. Njene knjige su odlični bestseleri gde se predstavlja kao pevačica i foto model a takođe ne preza da otkrije i detalje koje druge “koleginice” ne bi delile sa javnošću. Ona je priznala da je ljubav njenog života bivši striper prevario sa dve najbolje drugarice, ali je brak zadržala jer nekim muškarcima koji su zavisni od sexa treba progledati kroz prste i pomoći im da tu zavisnost prevaziđu. Bila je udata i za fudbalera kao i sa popularnim pevačem devedesetih Piterom Andreeom. Ova starleta ima i autističnog sina pa je poznata i po humanitarnom radu.

2017 has been a rollercoaster for me. Taking the good with the bad and reflecting on the amazing things that happened this year ❤️ I have the most amazing family, friends and the best children I could wish for. Reflecting on all the positives this year ❤️ I have launched my own single “I got U”, my nutrition range “Katie Price Nutrition” @kpnutrition_ Filmed and aired my life on my show “My Crazy Life” on @quest_red Created my favourite products for you all to love as much as I do 😘 @officialkatiepricebeauty LOVE always being on the panel for @loosewomen Launched my latest book “Playing with Fire” started my UK tour which will resume in the New Year! I started my own petition to stop all the hate and bullying towards Harv which was picked up by parliament ❤️ Amongst so many other exciting things. 2017 has also been challenging in many ways and we are happy to be supporting @britishlungfoundation to create awareness for IPF and my mums condition. So grateful for the lessons and the people around me. I will be entering the new year for a fresh start and a happy 2018 ❤️ can’t wait for you all to see what’s in store 💋 What are your highlights ?? Wishing you all a happy new year KP 💋💋

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on

Ako pratite TLC kanal možete gledati njenu ludu avanturu svakog ponedeljka u 21.h Njen show se zove “My Crazy Life”, i zanimljiviji je od Kardašijan porodice koji dobijaju strašne kritike gledalaca kako se samoreklamiraju kroz šoping i osim što non stop jedu tokom serijala njihova gledanost opada na E kanalu.

Ova uzbudljiva serija ide iza scene Kejtinih TV nastupa i snimanja kao modela. Međutim, ne zaustavlja se tu, jer ona kreće na raskošni porodični odmor na Maldive i divlje poslovno putovanje u Majami. Bez obzira na to da li započinje muzičku karijeru ili balansira između materinstva i životnog stila zvezde, svaka od 12 epizoda (ponedeljkom po dve u nizu) prikazuje momente u kojima Kejti pokušava da od haosa napravi red. I dok sa nama deli slobodno vreme, koje provodi s devet godina mlađim suprugom Kiranom Hejlerom i živahnom decom, ona nudi priliku da upoznamo pravu Kejti Prajs. Jedna stvar je zagarantovana: sa ovom zavodljivom damom nikada nije dosadno. 

copyright Vivstars.com FOTO Instagram

Share

You may also like...