MODNE KATASTROFE! Pevačica GRANDA kao LEPTIRICA, a VODITELJKA kao da ima pregorelu PERIKU

  • collage mk
  • modne1
  • modne3
  • modne2
Share

Iz ugla “običnog” Posmatrača! 😉

Pevačica Aleksandra Mladenović koja se godinama takmičila u Zvezdama Granda, na ovoj slici i sa ovom haljinom( belom zavesom) na sebi izgleda kao da je pozvana na kasting za rimejk domaćeg Horor filma “Leptirica”. Ove sarmice iliti uvijeni krajevi na kosi su odavno u svetu “Prohujali sa Vihorom”, ali kod nas se primenjuju kada je nadogradnja u pitanju. Pitanje je da li je ova pevačica ima. Ovaj “autfit” je fantastičan kada nisu nalakirani nokti da se ruke prikriju predugim rukavima, a boja nogu se odlično slaže sa stolicama iza nje. Ili što bi našu šnajderi, pardon kreatori rekli, da nije u studiju, sa kafanskim “astalima” bi utisak bio mnogo bolji.

Da nisi Sanja, bila bi Lidija Vukićevic, ali za malo… Ova na silu uvijena kosa izgleda kao neki miniVal s kraja osamdesetih kada su mnoge estradnjakuše pregorevale “bujne ruse kose” njime. Možda malo i podseća voditeljka na Šakiru, ali na ovu našu domaću koja parla Francuski kao da je Arapski. aka Indira.

Jedna je SEVE! A, pevačica pored nje (Jadranka Barjaktarović) kao da je krenula na Poselo 202 iz 1993.godine. Ako je ovo streč haljinica, isti materijal je zabranjen u Kanadi jer izaziva osip po telu, a ako se previše pregreje može izazvati i svrab.

copyright Vivstars.com FOTO Instagram

Share

You may also like...

3 Responses

  1. Mimka says:

    Stil se ne kupuje. Sa stilom se rađaš. 👘👑😛

  2. Zgodnica says:

    kada se neko ko je gradjen kao ćevap i visine 154 utripuje da mu stoje duge haljine,to onda izgleda ovako. Smesno,jadno a prvenstveno seljacki. Na kraju krajeva mozemo to i da zanemarimo ali laganje o “ne napumpanim” usnama-nikako! Niko od nas nije corav da ne vidi da je stavljala silikone,jos kaze prirodno velike usne,a pre samo par meseci te prirodno velike usne su izgledale kao dve linije… Seljacki!