MODNE KATASTROFE! Luna Đogani, Sandra Afrika, Mc Stoja(n) i Lexington

  • katastrofe modne
  • IMG_20170403_005945_662
  • IMG_20170403_010002_780
  • IMG_20170403_005936_392
  • IMG_20170403_005922_925

Luna Đogani- smz “blogerka” u ovom modnom izdanju kao da je spremna za kasting nastavka filma “Keri” iliti rimejka poznatog horora iz sedamdesetih. Kombinacija patika i bunde je bas “fešn” da je bolje da je obula plastične kese više bi se slagalo uz ovu “plastičnu” bundu. Torbica je verovatno marke “Živan sa ši” i u koloritu sa kačketom koji je garant marke “step baj step” izgleda baš u fullu ali, malo sutra. Znate šta, iz ugla običnog posmatrača šta nam serviraju kao modne kombinacije, ovo je toliko očajno da bi se postidela i Kortni Lov žena pokojnog Kurt Kobejna koja je poznata po tome da voli da oblači pvc i javno je priznala da kada je mamurna umesto bunde navuče plastični dzak za smeće.

Sandra Afrika- Jesu ti ovo roleri na nogama? Ovako se Samanta Fox oblačila krajem osamdesetih. To je ona, ako se sećate što joj je jedan političar obećao spomenik u Čačku. Ne ovoj , nego Samanti koja je upamćena kao velika kolekcionarka pocepanih farmerki… Pridržavanje kose je trend svih naših devojaka, verovatno da bi izgledale izazovnije a samo izgledaju kao da su ušinule vrat. Kada ćete videti neku svetsku zvezdu da se ovaku pući? No, ok, Sandra prelepa si ali obavezno kupuj Vogue i samo gledaj slike i tako se oblači. Nemoj angažovati ni domaćeg stilistu, jer oni koju god da su obukli toj je propala karijera.

MC Jana i Stojan – Koja je razlika između Jane, Stoje i Stojana. Pa nema… Rokerica ne ide uz čizme ni uz muziku koju izvodiš Jano, ali ide uz Red Bul (nije reklama). Stoja(n) je “ukombinovan” uz onu malu stolicu iza Jane, pa se ove za broj manje farke slažu i sa zidom , a majica  je totalni hit iz kolekcije HiM (nije reklama) 2009. Ova polu Bekam frizura koju furaju svi naši gastarbajterski muški izvođači je prohujala sa vihorom još 2016. a, i najbolje pristaje nekome ko ima veliko čelo.

Lexington- I mi Pet Shop Bojse za trku imamo. Znate li tu Britansku grupu ? Isto su imali sjajnu muziku kao ovaj dvojac,trojac ili četverac … Ovo Bojan verovatno prekriva nešto, i super je ovaj rolo dux kada ste u gradskom prevozu i imate iznenadnu erekciju. Rajsfešlusi sigurno služe kao hlađenje u ovim vrelim danima.

V!VSTARS portal FOTO Instagram

You may also like...