MODNA POLICIJA! NEDELJNA LISTA NAJBOLJE OBUČENIH JAVNIH LIČNOSTI (GALERIJA)

 • collage modna policija
 • moda1
 • moda2
 • moda4
 • moda3

Iz ugla “običnog posmatrača!”

Da li koristi fotošop ili ne, Jelena Karleuša u ovoj modnoj kombinaciji izgleda svetski. I trud je nekada za pohvalu, ali ovaj isti model se može videti i na Paris Hilton koja i u četvrtoj deceniji ne prestaje da partija, pa tako ni Karleuša ne prestaje da izaziva pažnju svojim brendiranim “krpicama.”Utisak nedelje je svakako i ova slika na kojoj se vidi “gospodin u najboljim godinama” koji je odmerava od glave do nožnog prsta koji je ispao.(Šta bi na prstiće rekao Ognjen Amidzić ?) Da li će i publika na njenom koncertu u Areni biti ovako zainteresovana? Pardon na Darinom koncertu…

Italijansko plavo ili Tirkizno plava boja je pravi izbor za lepo prolećno vreme. Još ako nisi rogobatna osoba i imaš obline koje mogu da iznesu ovakav model, onda je najbolje pogledati novinarku Mariju Lazić -Živković koja je uskladila svaki detalj na svom zgodnom telu. Neki naši “polu dizajneri” bi rekli da je ovo fešn, ali bez imalo vulgarnosti, realno ovako treba da izgleda svaka trendesetrka koja i zakopčana puca od atraktivnosti.

Tijana Stoisavljević na sebi ima čuvenu “Aleksis haljinu” (serija Dinastija), i malo ko bi se usudio da ovo obuče, jer tanak struk je uvek u modi, a nema ga baš svako. Da nisi voditeljka bila bi odličan model, ali ne kod nas pa da snimaš spotove za 50.evra, nego pravac Rim i Milano!

Trudnica,voditeljka i pravnica. Jovana Jeremić je na ovoj slici najbolje stilizovana. Pošto najavljuje da će nakon porođaja prestati da vodi “Parove” i prelazi u Jutarnji program, ovo izdanje joj i najbolje stoji. Kao i dužina kose. Kleopatra samo vrati šiškice!

Vivstars.com FOTO Instagram

You may also like...

7 Responses

 1. Pače says:

  po meni samo lazicka i tijana su top obucene. jk vec vidjeno
  12  0
 2. LIO says:

  Lakovane cipele? 😀
  6  2
 3. MimkaKg says:

  Jovana se prolepšala svu joj sreću želim ❤
  3  5
 4. CeCe says:

  Marija najbolje obucena. 👏 Ostale freak of the week 😢
  11  0
 5. Saska9 says:

  Tijana je preribetina i jako draga voditeljka. Ne kresti i nije nadmena bar ono sto vidim u Amidzi show. Ona i Kaca Nikolic iz Zadruge su kao bliznakinje. Jovana je suvisna na listi
  11  0
 6. Mamasita says:

  Priznajte da ste se sprdali kada ste ubacili ovu sa lakovanim cipelicama 😂
  11  0
 7. BUBULJICA MIMI KURO says:

  1.Marija
  2.Tijana
  Jovani i Karleusi je mesto u Modnim Katastrofama
  3  0