MODNA POLICIJA! NEDELJNA LISTA NAJBOLJE OBUČENIH JAVNIH LIČNOSTI! (GALERIJA)

 • collage moda
 • moda4
 • moda5
 • moda3
 • moda2
 • moda1
Share

Iz ugla “običnog” posmatrača!

Katarina Grujić je jedna od retkih pevačica koja ne izgleda “estradno” nego je uvek urbano obučena. Iako je vezuju za neke sex simbole, ona je prototip savremene trendseterke koja sve svoje atribute prikazuje pravilno bez jeftine golotinje. Ova modna kombinacija na njoj je nalik najnovijoj Versace “liniji” za leto 2018.godine. Salonke u kombinaciji sa Rolexom na ruci praktikuje i čuveni model Kejt Mos, a osim što će fetišisti odlepiti za njenom tetovažom na nozi koja je u prvom planu na slici, duga crna kosa bez ekstenzija joj i pun pogodak.

Od stidljive plavušice koja se na početku karijere predstavljala kao da je zalutala na estradnu scenu, ova negovana blondina ima i  ukusa i stila. Nikolina Kapor je jedna od najzgodnijih mladih mama u show bizu, i vidi se da prati isključivo stranu modnu scenu. Čuvena rokerica na njoj je nepogrešiv izbor kada su plavuše u pitanju (setimo se Madone iz perioda albuma True Blue), a obuća sa mini platformom je izbor urednika Vogue Usa za predstojeće leto.

Jelena Kostov kao da je nakon porođaja postala još seksepilnija, i izgleda mlađe. Čini se da šta god da obuče,izgleda atraktivno i da joj duga kosa najbolje stoji. Na ovoj slici je poput modela iz devedesetih i najviše podseća na Klaudiju Šifer. Ženama sa srednjom visinom najbolje stoje duge haljine sa upadljivim prorezom, jer nisu krakate a dovoljno atraktivne da budu i pozitivno komentarisane.

Duška Jovanić (Elle magazine) je trendseterka pre svih današnjih. Na ovoj slici izgleda kao da je glavna junakinja mjuzikla Forever young. Ako neko prenosi duh New Yorka u Beogradu onda je to ova perfektno stilizovana novinarka.

Hot muškarac sedmice je glumac Luka Raco koji na ovoj slici izgleda kao uzorak poslednjih pravih alfa mužjaka na planeti zemlji jer su ostali postali previše nabildovani u kratkim majičicama pa su kao promoteri za porniće ili su previše bradati i tetovirani poput drvoseča i kamiondzija. Tirkizno plavo pravi izbor za savremenog muškarca kada su odela u pitanju.

autor Vivstars.com FOTO Instagram

Share

You may also like...

4 Responses

 1. Hele-Bg says:

  Kaca Grujic najbolje stilizovana,
  Jelena je ovde scenski odevena ili za potrebe spota
  Duska za svoje godine je ok
  Nikolina nista posebno ne znam zasto je na ovoj listi
  Bolji je maneken nego sto glumi Lukisa

  3
  1
 2. MiMi says:

  Kaća je najbolje stilizovana od svih zena sa ove liste i Jelena Kostov na drugom mestu.

  5
  2
 3. SARAHH says:

  Katarina NAJBOLJE OBUCENA!
  Jelena Kostov pa tek onda ostale i glumac pride.

  4
  2
 4. zoe says:

  Kostovka pa Nikolina i onda Kaca Grujic.

  3
  3