LAŽNI SJAJ DUBAIJA! Deo 2… “Danju obučavanje za PIMP, uveče ROBINJA I HOSTESA”.

 • NAJAVA LOGO DUBAI
Share

…Toliko dana u Dubaiju, a da ni mora ni Glamura nisam osetila. Rutina mi je bila sledeća- Soba bilo moja, ili od Arapina koga sam snimala i sa devojkama i sa momcima, većinom sa prostora bivše Jugoslavije, i uveče rad “lažne” skapirah ali kasno, Hostese koja je samo sedela sa ostalim decojkama i čekala da odem do toaleta sa nekim od gostiju koji su “cepali” najskuplji Armand De Brignac šampanjac. Baš sam se nasmejala kada je jedna od devojaka na Facebook-u postavile slike dok smo sedele, a neko joj je napisao da uživa i da je pravi model, ali ovde niko ne radi posao modela. Jedini modeling je, kada bogate Arapkinje odaberu par mladića i devojaka da od 13.h do 18.h budu “žive lutke” u njihovim buticima. Devojke obično stoje na sred njihovih lokala- Jedna je u skupocenoj bundi, ostale u haljinama, a momci reklamiraju odela najpoznatijih kreatora, i to je sve od tog modelinga, koga sam se u Srbiji naslušala.

Što se toaleta tiče, sve do jedne, moramo da budemo spremne da kada nas najbogatiji u separeu pozove da sa njim, ili nekolicinom njegovih drugara budemo zalivene “Goldenom”. To je takav trend pred kombinacije koje slede nakon “popi*avnja”. Amela koja je bila tetovirana, i ja smo pozvane do toaleta. Prvo smo klečale jedno pet minuta pored pisoara da se ova dvojica iskontrolišu jer su bili na belom i pripiti, pa su odlučili da nju zaliju, a mene “poštede”. -Ti idi i čekaj nas u sobu, a ova deluje prljavije sa tetovažama pa ćemo nju. -reče sin našeg biznismena koji je sa društvom u Dubaiju već pet dana. Vidim da mu je i dečko ovde, onaj bivši Rijaliti učesnik.

Već je 03.h iza ponoći, a ovi nikako da dođu, a vreme je da stignem do Arapina da ga snimam tokom orgijanja. To mi je bio posao, a sutra ću prvi put imati obuku, kako da uputim novopridošle devojke za posao. …-Šta ćeš ti ovde? Začuđeno i skoro pa odjednom otrežnjeni mi rekoše biznismenov sin, njegov dečko, i dvojica za mene nepoznatih likova, koji su se u separeu baškaralili pićima i devojkama.- “Ja radim za Arapina, i snimaću vas.”

Starleta koju sam još pre par dana poznala je isto bila tu, samo nikako nisam mogla dobro da povežem, ko tu koga namešta i ko će koga da smesti. Arapinu je ona bila sexualna igračka. Po njoj je vršio nuždu, a onu dvojicu je tu*ao. Ostatak ekipe, a i ja smo “skijali”, jer je brašna bilo koliko ti duša želi…

Mnogo me brine, kako će se sve ovo završiti sa mnom, jer nisu čista posla da Kaća zvana “Beri Beri” koja diriguje iz zatvora, a i ove njene dve su tu sa mnom.

Nastaviće se!

copyright Vivstars.com

Share

You may also like...

7 Responses

 1. edi says:

  Sad znamo gde su zaposlene sve one pojave koje su u rijalitijima, a loze masu kako su hostese i modeli.
  Dzaba luj viton na ruci, balensijaga oko vrata kad na glavi svaki dan inas govno nekog Arapina. Molim onog sto jasi po televizijama i reklamira, sirup i kapi za detoksikaciju da prosledi preparate doticnim devojkama jer to sto je njihova jetra prezivela, zeludac svario i sinusi posmrkali, to tesko moze da se detoksikuje.

  19
 2. DominoEfekat says:

  Meni nije stvarno jasno jeli ovo istina ili fikcija? Izbacujte po dva nastvaka please

  5
  1
 3. Lorka says:

  Skroz Cool! Nisu mi jasni ovi momci koji su u vezi a j..u cure ili pi.aju po tetoviranim curama…TETOVIRANIM CURAMA?????! Jel to ona nakaza iz reality-a?!

 4. DUPE KIM KARDASIJAN says:

  Ova kolumna je nesto najzesce sto se pojavilo u zadnje vreme…. 🙂

  2
  1