LAŽNI SJAJ DUBAIJA! Deo 1… “Od HOSTESE do KOKAINSKE ZAVISNICE”

 • NAJAVA LOGO DUBAI
Share

Nikada mi škola nije išla od ruke, ali sam bila tata-mata u komunikaciji sa ljudima, pa sam tako i Kaću upoznala 2010.godine preko Fejsbuka. Ona je dosta starija od mene bila, i tek kasnije sam ukapirala da je htela preko mene da zarađuje sitniš od onih biznismena sa kojima je ona imala sexualne odnose, ali nisu hteli više da rizikuju sa njom zbog njenog preteranog korišćenja žutog. Iz milošte sam je zvala Beri Beri, jer onako skraćena sa nožicama kao šestar podsetila me je na Domaćinstvo i tu deformaciju koja je “bila slikovito opisana”. Svaki klub u gradu smo overile, dok nju nisu priveli nakon par meseci našeg druženja. Od tog dana sam počela da se viđam sa Stanimirom uglednim biznismenom sa kojim sam imala nekoliko kombinacija preko nje, a on me je upoznavao sa nekim Makedoncima i gradskim krimosima, kada nije imao para da mi plati naše susrete. Nisam ja htela lovu, ali kada nudi i kada ga to pali, što sam primetila i po njegovoj erekciji, uzimala sam…

Makedonac me je čekao u elitnom Hotelu u prestonici, a ja kao za inat kasnila, jer sam se odvalila od trave sa Sanjom inače menadzerkom jednog splava, gde sam i ja trebala početi da dovodim devojke koje bi sedele sa ostalim biznismenima a kasnije su ih odvodili koja bi htela da ima odnose. Ovaj lik je baš star i odmah sam mu dala do znanja da me zanima adrenalin i putovanja, a da spavam samo sa muškarcima koji su tetovirani i mnogo dobro građeni, ne računajući onog Kaćinog sa stomačinom kod koga sam išla baš “navarena”. -Hoćeš ti da radiš u Emiratima? Budeš hostesa u klubovima, samo se slikaš, malo sediš sa gostima i primaš preko 500.evra na veče? “Mogla bih”- rekog kao iz topa. Kada su i one sa hivom otišle Amela i Goca, ja ovako zdrava i čila napraviću ludilo. 

Nakon samo desetak dana već sam bila u avionu sa Ivankom i Jecom igračicom iz kluba. Nisam ih gotivila, ali najbolje je ići grupno nego da ga “sama ispu*im” tamo. One su imale redovne kombinacije sa Makedoncem, pa su tom zaslugom i dobile ovaj put. Samo sam tako mislila na žalost… Kaća je da tako kažem “dirigovala” iz ćorke, da baš mene “napenale” tamo jer su već bile uigrane u ovu igru. Dobila sam prelepu sobu sa đakuzijem i mnogo “krpica”za radne noći. Neka naša devojka koja je u Dubaiju više od dve godine, radi u Butiku neke Arapkinje i sarađuje sa klubom u kom sam ja počela da radim. -Pravila sam društvo “strancima” u stranoj zemlji, ali i ovim turistima iz Nemačke i najviše iz Turske. Sve je bilo kao po planu, dok jedne noći u sobu nije utrčala Ivanka igračica koja je  sva uplakana “molila” da primim ovu četvoricu jer je ona dobila i prokrvarila?!Sve je to bila njihova igra i laž na koju sam naivno nasela. Četvorica, pa sutradan još dvojica …

Znam samo da sam se jednog dana probudila u nekoj sobi nalik na neki staklarnik. Sve je bilo u staklu. Od poda, vrata i imala sam utisak da padam koliko mi se vrtelo u glavi i bila sam skroz malaksala. Nisam se sećala ničega, bukvalno. Na vratima se pojavio sedokosi čovek, godina mog oca koji mi je rekao da mi je pasoš na sigurnom, a da sam se “prepila” prethodnog dana i da će mi ovde biti u “ovoj četvrti” bolje i mnogo je veća lova. -I, Kaća je ovako počela nekada, pa vidiš da uživa sada u Elitnom delu Beograda? “Ali, ona je u ćorki”- kazala sam mu, a on kao da nije hteo da me sluša više.

Tek sa ove distance kapiram da su me one dve ološkinje izmanipulisale i da su mi ko zna šta stavile u čašu. Ja sam bila “miljenica” čoveka koji ima nekoliko žena, a pošto sam baš svetle puti, voleo je da i po nekoliko puta na dan  ima odnose sa mnom, sve dok nije počeo da dovodi muške modele od dvadesetak godina koji su orgijali sa njim, a ja sam to morala gola da snimam za njegovu privatnu arhivu.

Ovog momka poznajem bio je u jednom rijalitiju a ova sa njim je ona starleta koja jedva sastavi dve prosto proširene…

Nastaviće se.

copyright Vivstars.com portal

Share

You may also like...

4 Responses

 1. edi says:

  Konacno da neko pise o onom sto se stvarno desava i kako izgleda nasa realnost. Ne mogu da pisu poeziju ako vecina stanovnistva uopste ne cita knjige, nit se nadogradjuje kao licnost. Sto vise ovakvih kolumni treba, da vidimo gde smo, pa se mozda sami sebi zgadimo i postane popularno biti fin, kulturan, posten, obrazovan itd.

  14
 2. DUPE KIM KARDASIJAN says:

  Koliko ja shvatam iz pročitanog,nevolje ovim osobama počinju tek kad počne da koriste opijate..dok ne krenud a se “rade” posao i zarada ide dobro haha… stvarno,svaka čast za kolumne… svaka je sve bolja i bolja

  11
 3. Bonzita says:

  Sve te splavaruse sa pavijanskim izrazom lica jurisaju da zauzmu poziciju u Dubai, a pre toga ovde nadju sponzore koji im placaju kartu za sunovrat. Jedva cekam nastavak .

  21
 4. MARINA says:

  Aoo ljudi, odakle vam materijala. Prvo Big Mama, pa Bg kurva, sada ovo . Bravooooo bre

  19