KAKO MOŽETE I VI BITI “USPEŠNI” SA TRI RAZREDA SREDNJE ŠKOLE KAO ALEKSANDRA PRIJOVIĆ! (Uputstvo)

  • collage prijovic
Share

Aleksandra Prijović važi za jednu od naših “najuspešnijih zvezda” mlađe generacije, pa i “ne smeta toliko” kada pročitamo u dnevnoj štampi da je završila samo TRI RAZREDA Srednje škole u Belom Manastiru !?

Da se razumemo… Mnogo je pametnih i ostvarenih ličnosti svoju Inteligenciju nadomestilo kroz razne vrste kreativnosti i stvaralaštva. Nepisano je pravilo u nekim “slučajevima” da i neko sa srednjom školom ima više uspeha nego neko ko je završio fakultet. Ali, kod nas na Balkanu je sve to malo pomešano, jer imamo i starlete i hapšene prostitutke koje se hvale “navodnim” visokim obrazovanjem , pa su to što jesu, a takođe, imamo u svetu jednu Madonu, ili Sharon Stone koje su popularnoj kulturi doprinele više nego bilo koji “fakultetlija”a, vremenom su se “nadogradile” iako imaju samo srednje obrazovanje. Poenta je, postoje kvalitetni i glupi ljudi… Nego, pošto smo tu gde jesmo, evo par “smernica” kako napredovati i popeti se na pijedestal kao naša folk zvezda Aleksandra Prijović.

Za početak draga devojko-dečko koji ovo čitate morate u “zemlji rijalitija i turbo folka” saznati gde se održava neko od takmičenja, bilo da je pevački ili rijaliti show. Nakon što ste to saznali, okupite širu i užu rodbinu kojoj ćete podeliti kartice za glasanje. Ako naravno imate “namazanosti” da se dopadnete producentima pa da vas prime u neki od “Zabavno-humoresnih programa”.

Kada ste prošli sve moguće audicije, i kada ste prošli prvi,deseti i pedeseti krug takmičenja, okružite se prvo Modnim kreatorima, koji će preko vas reklamirati Kineske krpe, i zauzvrat vas hvaliti po portalima ili emisijama u kojima se kuva i zapeva po neka turbo-techno folk sevdalinka.

Pod obavezno je kupovina Instagram “pratilaca”, jer će vas tako za DZ “obraditi” i neka manikirka, frizerka ili brend obuće iz Donjih Komarica i tako nećete morati da plaćate skupe tretmane kod “školovanih” persona.

Ako ste dovoljni “namazani” upecaćete i jakog lika, pod obavezno da je iz bogate familije, jer što biste se mučili i mućkali mozgom koji nije prioritetan poslu “javne ličnosti” u Srbiji, kada će biti i neko uz vas ko će to finansirati.

…… Nakon 20.godina.

Shvatili ste da je karijera u Srbiji kratkog daha i da su vas pregazile mlađe i namazanije, a sprcali ste 50.godina , i shvatili da se jeftine stvari nisu održale na vama, kao ni bogati likovi koje ste furali, jer sve što je brzo i na rentu nije kvalitetno….Kapirate da je preostalo da nađete onu požutelu diplomu i da mućnete mozgom da vam proradi inteligencija, ali kasno… Diplomu niste stekli, a i niste se trudili da vas okružuju kvalitetni ljudi od kojih nećete uzimati ništa na sat, ili dva nego ZNANJE … Onda pravac do Biroa pa udri po oglasima gde se može pošteno zaraditi a pritom i namučiti.

Poenta UPUTSTVA – Bitna je i škola, a najbitniji je KVALITET ŽIVOTA i koliko ste spremni da naučite i nadogradite se. A, Prijovićevoj i većini estradnih miljenica đelimo puno sreće i mnogo uspeha i sada i u dalekoj budućnosti. A, vi najbolje zante šta je za vas pravi izbor. 

 

V!VSTARS portal FOTO printscreen

Autor A.Arsenijević

Share

You may also like...