ISPOVEST BEOGRADSKE KU*VE! 13.Deo -“Pomoć KOLEGINICAMA”

 • 22089425_1868263296523578_2142280890878854639_n
Share

Moj bivši makro Stefan koji se nalazi iza rešetaka nas je učio da sve mi “koleginice” budemo jedna sa drugom dobre. -Slikajte se kod klijenata zajedno, ispred ogledala u onom restoranu gde se okupljate blizu Autokomande, ma samo se volite za javnost i koliko god da se mrzite glumite “lizanje” i kada neka ostane bez stotke, pozajmljujte jedna drugoj. Koliko puta ću nasesti!

Kristinu i Sanju sam upoznala preko Milenceta pevača koji je redovni klijent, a kada se “uradi” volela sam da se zezam kod njega na bazenu dok mi je on pričao dogodovštine iz praistorije. -Ove dve su ti rođene sestre, iz Zrenjanina su i ubaci ih u posao, sirotinja teška a i njihova majka radi.- reče mi pevač. Sunce ti poljubim, ima mnogo zanimanja kojim bi se mogle baviti. Pekara, deljenje letaka pa čak i pomoć u kući a da nije misionarska poza.

Kristina je imala ogroman nos, ali je nekako bila prava umiljata duša, ili su meni svi dobri dok mi ne zabodu nož u leđa, a sestra prava mala zvončica. Njihovu majku nisam ni upoznala, sem što su rekle da je uvek zauzeta sa jurnjavom oko stana. Iako nisam imala ni ja siguran krov nad glavom ponudila sam se da im rešim to pitanje, makar da imaju za kiriju, pa sam im dala brojeve od dva političara. I, to onog što voli haltere i onog drugog što pljuje homiće a terao me da ga razvaljujem dildoom.

Pazite, za samo deset dana Kristina je zakazala operaciju nosurde, a njena sestra od Made in China prošetala je na poznatom gradskom splavu najnoviji Armani komplet koji sam očijuknula u radnji blizu Muzeja u Beču- “Imamo stan kod Crkve one na Slaviji” reče Kristina. -To ti je ćurko Hram a na Slaviji se ka*aš u onom Hotelu zamenila si teze stanovanja i posla. No, ok neka ih deca, zatrebaće mi kada ja budem u nevolji.

Lavko kod koga sam “oralno” boravila u njegovom apartmanu i sve mi je više bilo dosadno a posla sve manje, jer mi preseo “napad slepog creva” onog političara kada sam ga obrađivala a on zavapio i nije mi ni platio, me je oterao uz rečenicu “Imam devojku pevačicu sada se razvodi pa ću se igrati sa njom, a tebi evo malo keša dok se ne snađeš idi do onog Hotela pa tu ostani neko vreme”. Setila sam se jednog lika koji mi je nudio neke dve likuše da me oralno zadovoljavaju pa ja njih a koje se bave isto politikom, ustvari jedna od njih dve, a ova druga je isto neko mu*o… Nisam volela žene, oko tih stvari sam totalna strejterka, ali sada mi treba keš za gajbu, pa ću se napiti i to probati, ali kako mi je objašnjeno trebaju mi dve “koleginice” jer se vikendom prave orgije, i ne mogu ići sama.

Setila sam se Kiki i njene sestre iz Zrenjanina i taman da malo ostanem kod njih u stanu, jer sam ja zaslužna za njihov “uspon u prestonici”. -Jedan broj isključen, drugi broj isto, ma sada ću im ja zalupati u stan…

“Dve sestre i njihova majka su ti na Dedinju i odjavile su se prosle nedelje jer su kupile stan”. -reče bakutanerka koja im je gajbu iznajmljivala. -Koje Dedinje, kako, šta?

Nastaviće se!

Zabranjeno preuzimanje teksta copyright Vivstars.com

Share

You may also like...

2 Responses

 1. LogoTrip says:

  Najstariji zanat je uhvatio maha i vecina tih devojaka umesto da na posten nacin dodju do uspeha i licnog zadovoljstva istrose se do tridesete godine i njihov je zivot pakao kao uostalom i tih klijenata koji ih sponzorisu za sta? Poucan i duhovit blog.

  6
  1
 2. DUSKA says:

  Volim ovu kolumnu samo dajte malo da bude duze. Taman se uzivim u citanju i pise Nastavice se 😀
  Vi bi trebali samo Kolumne da objavljujete i nista vise sjajni ste