ISPOVEST BEOGRADSKE KU*VE! Osmi deo … “Trojica na MENI dok su bivše koleginice M***URBIRALE gledajući”

 • 22089425_1868263296523578_2142280890878854639_n
 • 22089425_1868263296523578_2142280890878854639_n
Share

Uvod II “Državna Starleta”.

…Nepisano pravilo nas ku*vi koje opštimo sa klijentima je da se međusobno podržavamo. Tako nas je makro Stefan sve “podučavao”. -Volite se ispod komentara, pa se u restoranu u klonji slikajte zajedno, ližite se,pućite se na slikama, nebitno da li je Milunka sa tobom iz Grocke kojoj smrdi iz usta ili Gabrijela iz Hrvatske koja je došla ovde da se je*e. Šta ja onda da radim sa ovom raspalom koja je dobila kancelariju do moje preko Treska, a do juče nije znala kako klijentu kondom da natakne.

Sa ovom poznatom pevačicom slomljene vilice sam se baš zgotivila. Ona mi je rekla da se Stefanu ne javljam, i da ne obraćam pažnju na ovu bivšu i sadašnju “koleginicu”, i da za trojke uvek zovem nju, ali ona samo puši. Kako sam se zeznula, pa ta estradna kučka je fina jer umislila da sam ja neka bitna savetnica sa mnogo veza. Koliko sam ušla u kancelariju toliko je zazvonio telefon. -Stižu ti trojica, zaključaj čim uđu i gledaj da ih na stolu obradiš, da im se tako vide face. Reče bivša i sadašnja. Ček bre, što da im se vide face, pa zar se i ovde snima sve? Pa zar to nije radila ona frizerka što me učila kako da sakrijem u klubu u anusu brašno, i sve njene klijente dovodila do Zvezdare na gajbi gde ih je na USB stavljala.

Debeljuca sa podbratkom me je sočno lizao, a ovaj drugi koji ne ume da odabere ć i č mi je gurao prst u čmar i mirisao i lizao ga, dok je treći sa cipiripi zubima drkao i gledao. -Dođi da ti ga pušim, kazala sam mu. Ne, neću jer se razvodim od žene. “Neće valjda da ti miriše ku*ac, nego ćeš se tuširati i nemam ti ja pečat u grlu”. Pušila sam mu kao luda i lizala otekla jaja. Ovaj garant voli da mu se istežu mu*da tokom orala kao onaj osedeli političar.

Tokom noći stigla mi je poruka od Stefanove ćerke da je uhapšen, i da imaju sve brojeve klijenata i slike i snimke. Odlično, ko ga je*e, skinula sam ga sa vrata, jer mene sada štiti ON. Dok sam spremala masku za lice od žitarica i meda, tako mi rekla ona političarka a sada moja koleginica, na vestima su javili da je Hana sa plavim sočivima preminula kod dečka. Kog bre dečka, kada je njega jahalo pola ovih ku*vi, a među njima i ja. Pa ova crkla na poslu od sexa. Nikada nemoj kokain da koristiš da ne prođeš kao ja, govorila mi je nekada ona žena fudbalera. I,nikada i nisam, hvala ku**u!

Sećam se Hane, sa početka mog uplovljavanja u prostituciju. Jeste bila mlađa od mene, ali mnogo je volela da mi smešta i namešta afere, i to bez ikakvog razloga. A mnogo sam joj pomogla. Kada je ostajala bez stana, a ja živela skoro na ulici, ja sam joj nabacila par klijenata da ih trti, da otplati sve troškove, čak sam joj jednom pržila jaje i slaninu i hranila je dok je ležala izubijana jer je htela da namesti jednog biznismena za fizičko maltretiranje, pa ga lagala da voli grublji sex. Mada, jedna po jedna pada, i to mi je i bio cilj. Ono što nisam mogla ja da se svetim, to onaj gore odrađuje. Jer osveta iako se sprema hladna, karma udari gde si najtanji…

Pevačica i političar iz susedne države su me odveli do jednog Hotela, gde sam trebala samo da sedim ispred moje stranke i da budem ikebana koja se smeška, a ako zatreba da sa njom odradim oralno njega i njegovog kolegu, nekog zadrliglog bika koji je imao jednu kraću nogu, koliko sam primetila…

Nastaviće se.

copyright Vivstars.com portal

 

Share

You may also like...

6 Responses

 1. Kurva says:

  Kako mi se ovo svidja,cesce izbacujte

 2. Georgina says:

  Fikcija rekla bih

 3. Lorka says:

  ….čak sam joj jednom pržila jaje i slaninu i hranila je dok je ležala izubijana…Lol!!! Umirem! Hahahhaha

  • Armagedon says:

   hahahahahaha najbolji blog jaja i isprebijana koleginica kurva hahahah

 4. DARKO says:

  Ljudi, dajte samo dva puta nedeljno Ispovest ,ovo je odlicno. Jeli ovo istina ili fikcija i kako se zove ova kurva?