ISPOVEST BEOGRADSKE KU*VE! “Drugi Deo … kod POLITIČARA”

Share

DRUGI DEO

… Tog dana kada sam trebala otići na kombinaciju kod sportiste, imala sam neviđenu tremu. Kao da sam znala da me čeka ne baš prijatno iskustvo, jer već na vratima me dočekao iskolačenih očiju i čudnog mirisa. Cela dnevna soba je bukvalno smrdela na paljevinu, a kasnije sam skapirala da je to vutra. Ja u mom selu kod Ivanjice to nisam imala prilike da probam. Pitala sam ga šta želi, koje poze i da li želi prvo oral pa da posle spremim kondom. -Ne, nemoj to. Hoću da ti se ispovedim a ti se obuci kao moja žena, to jest u njene stvari… Odaberi u sobi šta želiš i dođi da ležiš pored mene.

Pričao mi je nepovezano i zvao me njenim imenom sve vreme. Žalio se da je “grešan”, i da često zove Stefana mog makroa da mu dovodi ribe, jer njegova žena neće da ima sex sa njim, izbegava ga, od kako ga je navukao kućni prijatelj na sex sa muškarcima i drogu. Posle nekih pedesetak minuta sam mu rekla da li želi da ga “obradim” jer moram Stefanu dati novac, a ja sam došla na sat, i čeka me sledeći klijent. U tom trenutku me je jako zgrabio za ruke, okrenuo i počeo da jednom rukom masturbira a drugom me držao. Svršio je po njenoj haljini koju sam obukla. -Možeš ići, ali me je Jelena bolje slušala nego ti, i davala savete, a i voli da “pirka” sa mnom. -Ok, ja nisam ona.

Nije mi baš ok što Stefanu moram da služim kada god se digne njegovim klijentima, i da mu dajem procenat, ali sam bar mirna jer posla ima sve više… -Ideš sutra sa Amelom,Mini i sa Suzanom do Crne Gore čekaće vas tamo tri političara a, ti se odmah nakon kombinacije vraćaš jer moraš da obradiš biznismena ovde u Beogradu koji je redovni platiša i sređuje mi mnogo toga kada sam u frci sa zakonom, reče Stefan u jednom dahu.

Užasno mi je kada je neko neuredan,ali ove tri devojke su mi gadne, a ja moram da imam grupnjak sa njima i ovom dvojicom, a treći stiže uskoro. Dok su njih dve oralno obrađivale njih, ja sam morala da trpim da me liže ovaj lik, kažu političar, ja ga nikada videla nisam, a dobila sam menzis..

Evo ga i ovaj kod koga sam bila već u Srbiji, i to ulazi sa bokserskim rukavicama, i sav srećan što me vidi kaže. -Ja ću te nagraditi i letovanjem ako dozvoliš da “kolega” svrši u tebe a ja to posle sve “pojedem”…

Umorna sam se vratila u Beograd sutradan, ali sam bila srećna što sam u novčaniku imala toliko novca da sam tokom puta i razmišljala koji ću privatni fax upisati jer na državnom nisam više mogla. Ovaj ću bar da platim i “namirim one moje seljake kod kuće.

Ovaj biznismen živi u elitnom delu gradu. Još mi reče sačekaj dok jedem. Sav mi je onako jadan ali, dobar,ćutljiv. Pojavile su mi se neke krastice na licu koje sam prekrila višeslojnim puderom, pa mu kažem da ako želi po licu ili neke perverzije može li drugi put, a sada samo klasičan sex. -Ma opušeno. Volim velike sise, pa ću ti ga nekoliko puta ubaciti i da ti svršim po njima, a ti ćeš mi nabacivati drugarice i od mene imaš ekstra bonus. On mi je puno pomogao kada sam se izvlačila iz ovog pakla, ali …

Copyright V!VSTARS portal

Share

You may also like...

5 Responses

 1. poni says:

  jel moguce d aima toliko bolesnih ljudi?

  Ko li je sportista bas me zanima!

 2. SnezanaMilutinovic says:

  Za neke je ovo samo zabavno citati, ali je ovo jako poucno i poenta je koliko smo posrnuli kao nacija i da je ovo prikaz necega sto devojke zene ne trebaju raditi. Bolje je od G.abljivice

 3. KLEO says:

  Koliko je ovo dobro.

 4. Roxy says:

  Odlicno..ovo mi se bas svidja, a i nije tesko pogoditi ko su klijenti. Istina ili plod maste, izuzetno zabavno. 😎

 5. Effy says:

  Vou, svaka vam cast! Samo tako nastavite!

  3
  1