ISPOVEST BEOGRADSKE KU*VE! Deveti deo…”POLITIČAR je smenjen, vratila sam se PROS*ITUCIJI”

 • 22089425_1868263296523578_2142280890878854639_n
Share

…Zbog čega me bože kažnjavaš kada sam toliko izgulila kolena da postanem Savetnica. Zar je Milkica toliko srećnija od mene, pa je dobila mesto u ministarstvu a, mene najurili jer su mi glavonju smenili. Neka sam prokleta kada sam sela na njegov alat, umesto da sam se te noći ranije probudila kada me je cimao Stefan makro da idem da obradim onog što duva travu, on bi mi neko bolje mesto sredio, a ne na ovog matorog penzosa koji mi je obećao -Dok sam živ, ti ćeš raditi kao Savetnica, a i da se nešto nepredviđeno desi velika mi je ušteđevina jer sam se nakrao za tri života. E, ja sam se je**la za četiri života pa da bog da crko. Nego, dobro, bar sam sredila gornju vilicu kod doktora Zrnkovića kod koga je i njegova žena, pa ću nastaviti sa oralom do sledeće prilike i novog političara.

Milkica je sva srećna što ja više ne dolazim u kancelariju, pa sada može sa onom trojicom da orgija do mile volje. Ja sam zadržala sve kontakte pa ih mogu jahati i kod mene u stanu. Samo da pronađem stan, jer u onom memljivom koji sam delila sa Jelicom Dzanki i sa onom raspalom heroinkom Viki, koja bože me prosti guta šit za kiriju, ne pada mi na pamet da se vraćam, i toliko sam se nadobijala Luj Vitonova i Versacea da mogu komotno prodavnicu da otvorim na sred Vračara. Gde me nije pogledao onaj zbog koga gulih kolena, onaj odozgo me opet pomilovao po nadogradnji. Uselila sam se u Hotel, ko prava bre gospođa, i to kod mog redovnog klijenta koji radi za jednu televiziju. Ma šta ga boli jaje, uživa i ima keša koliko ti duša želi, a i nije nešto zahtevan, samo oral ili dok on sedi sa onom velikom stomačinom, zavrnem suknjicu i nabodem se pet puta, i eto ga on već svršio, i dok se nisam zaprala sa vlažnom maramicom, on već izvadio ljubičastu i tutka mi je u tašnicu.

Od umora sam spavala tri dana, i jedva se sabrala. Bitno je da je makro Stefan uhapšen, i da je Hana koja mi je zagorčala planove umrla od sepse dok je klijent tu*ao. Eh, da, mogla bih ja kod njega ovih dana da saznam neke stvari o jednoj tetoviranoj koju sam uhvatila na zub jer mi smeštala neke priče, a ja sam se dokopala taze papira na kom piše da je ona hivom zaražena. Sveta Petka me čuva, i uvek joj se molim da svi koji su mi zla naneli da će pasti jedan po jedan. Tako je i bilo…

Kaže meni Lavko da možemo da orgijamo ovih dana kod njega u apartman sa tri pevačice. Pa ajde što da ne, još se našalih a i neku glumicu mi sredi da je razbijem od vibratora, iako nisam volela žene, ali sam počela i sa tim jer se dobro plaća. Vole ovi sexualni manijaci sa kešom da gledaju dve žene dok se nabijaju na plastikaner, pa posle kada se raskrave i njih nabijem na isti alat. -Pa ja ovu znam čoveče, ona je ku**a kakva voditeljka. “Doveo sam je jer ima drugarice i za deset crta brašna sve rade, samo se ti opusti”.

To je ona što preprodaje neke krpetine, i druži se sa onom mršavom izgorele kose. A, treća sa njima je isto ona glumica ili šta li je već što sam je upišanu videla par puta po klonjama raznih klubova. -“Imaćemo mala i muško društvo, samo da znaš, kazao mi je da voliš da ga strampuješ dok je u halterima.” -Nemoguće da je politikant meni sudbina. Odlično, on će me vratiti na poziciju, ne savetnice, nego prve žene svega što se može zamisliti…

Nastaviće se.

ZABRANJENO PREUZIMANJE TEKSTA copyright Vivstars.com

 

Share

You may also like...

7 Responses

 1. Mao Ce Tung says:

  ^to bukvalno opravdava onu moju recenicu-kad vidim ko ide u crkvu i ko to stalno potencira dodje mi da …….

  3
  1
 2. DUPE KIM KARDASIJAN says:

  Vi bi ste se iznenadili koliko su te osobe,koje sa bave zaradom na nelagane i nemoralne načine bogobojazljive i koliki su vernici.Evo ja iz vidjenja poznajem jednog lika,za kojeg mi je jedan drugi poznanik,konzument “opojnih sredstava” pričao kako taj prvi mesa “beli prah za srecu” sa ………………..i taj koji to prodaje krstio je dete po jednom moćnom svecu, puna mu kuca ikona, krsti se uvek kad prodje pored crkve…ja mislim da je to čisto slihtanje jer se plase da ne zavrse u vrucem kazanu haha…samo oni ne kapiraju da to tako ne funckionise…osnova oprosta je pokajanje,a ne ljubljenje ikona sa jedne stranea povredjujes i činis zlo bliznjem svom sa druge..barem ja tako shvatam hrisanstvo….

 3. Mao Ce Tung says:

  Ja sam skontala da je onaj sto se razvodio iz prethodnih delova vazduplohov, neka me neko ispravi ako gresim

 4. Tebrica says:

  Big mama je nezamenljivi blog. A ova Kurva smacinje jednu po jednu uz pomoc Sv Petke hahahahahahaha

 5. Lorka says:

  Hahahahhaha gospode! Hahahahhha
  “Sveta Petka me čuva, i uvek joj se molim da svi koji su mi zla naneli da će pasti jedan po jedan. Tako je i bilo…”

 6. sIimS says:

  ko je politicar u halterima?

 7. MARISOL says:

  Najbolji blog bolji od Big mame jos hocemo josssssssss 😀

  5
  1