IMAM DVA MOMKA -Jedan je oženjen a drugi me VERIO! Ovako FUNKCIONIŠEMO…

 • promo2
Share

Danijela je dvadesetosmogodišnja promoterka iz Beograda, i kako kaže uvek je bila slobodnija kada su veze i kombinacije u pitanju. Nju ne zanima šta okolina kaže, kao ni njeni roditelji koji su jako pobožni, jer se ni ona nikome ne meša u životne odluke. Ona obožava da menja momke, i zbog novca a i zbog toga što kako nam je rekla, ne može da doživi ako pored redovnog dečka, s vremena na vreme i ne upozna nekog novog. Nas je najviše zanimalo i da li njih dvojica znaju jedan za drugog, i kako joj uspeva da “sve postigne”?

-U početku su mi bile bitne finansije i da ima ko da mi reguliše sve račune, pa sam ih menjala na radnom mestu. Inače radim u jednoj poznatoj beogradskoj kafani gde je nas preko dvadeset promoterki, i znate kako to ide jedna drugoj nabacujemo likove. Sadašnjeg dečka, da tako kažem stalnog dečka, sam tu i upoznala. On je radio kao obezbeđenje i voleo je što sam ja slobodnija u krevetu a i nije se bunio kada sam mu rekla da ako želi da nastavi sa mnom, ja moram naći još jednog.

Njih dvojica se ne poznaju, ali kada sam sa Dušanom koji je oženjen, to je obično ponedeljak,utorak i sreda (tada ne radim) i kada mi stalni dečko Milan piše na Viberu ili me zove ovaj se ne ljuti niti ljubomoriše. On me je i pitao da imamo trojku ali, moraću dečka malo da omekšam jer ima tremu. Ostale dane provodim sa Milanom, koji je iznajmio stan na Dušanovcu za nas i on se uželi kada dođem od Dušana i onda nam je i seksualni život bolji i strastveniji. Verili smo se, i ako se budem za njega udala nastaviću sa ovim aktivnostima.

Nisam se javno deklarisala, jer smo zabit još uvek i sve bi to bilo veliko negodovanje okoline, ali mnoge devojke to tako rade pa glume svetice. Od oženjenog dečka imam svu materijalnu pomoć, a i od Milana. Da ne pomisle da sam neka laka žena, mogla bih sebe svrstati u fetišiste. Znate, ja imam i dva letovanja i dva zimovanja. Sve se da uskladiti sa kada imaš dva momka. Kad aje bio Doček Nove Godine sa Dušanom sam bila od 05.ujutru do 18.h narednog dana, a nakon toga otišla na Kopaonik sa Milanom, koji se stalno šalio tamo da pošaljem razglednicu drugom dečku. 🙂

copyright Vivstars.com FOTO promo Ilustracija

 

Share

You may also like...

4 Responses

 1. Koka iz Bloka says:

  Nisi jedina sto kazes. Mnoge to rade a glume svetice. Najjace su mi one sto 24h na Instagramu kace slike kako citaju knjige, pa kako su u kupovini a slag na torti kako sede u kafancini sa olovkom i spiskom gostiju koje ce odveseti do stola da se nasljokaju, a sve sa stavom na slici kao da su disrektorke preduzeca. hahahaha lajfstajl Srbije 😀

  • M says:

   Izvini, nismo sve iste 😉 Radim promoterski posao pa se ne slikam kako si opisao. Moze i i cistacica da ima zelju da bude sa dvojicom,trojicom, moze i silikonusa a moze i svako ko ima razlicite ukuse, ili kako rece ova fetise. Do osobe je.

   2
   2
 2. trosarina says:

  Kao da ju je Razija rodila 😀