I ZASLUŽILA JE! PRIČA SE DA ĆE KIJA KOCKAR NAKON “ZADRUGE” POSTATI BOGATAŠICA…

Share

Kristina Kija Kockar bi nakon izlaska iz “Zadruge” osim odličnog honorara mogla da nasledi i celokupnu imovinu pokojnog oca kao jedino njegovo dete.

Po zakonu, Kristina kao jedino dete i njena maćeha, kao zakonita supruga, jedine su Miloševe naslednice i i trebalo da imetak podele na dva dela. Međutim, Kata je rešila da stan, restoran, perionicu i zemlju pokloni Kiji. Zvaničnu potvrdu saznanja nismo dobili, ali je Kijina majka potvrdila da je vrlo moguće da Kata sve nepokretnosti prepusti Kiji. navodi u svom tekstu portal pulsonline.rs

Kata Kockar za “Scenu” je ispričala da oduvek zna za Kristinu i da familija Kockar nema razloga da je odbacuje.

– Kristina je Miloševo jedino dete i tu nema spora ni problema. On ju je prihvatio i priznao, tako da njegova familija nema ništa sa njom. Divno je što nije bilo cirkusa na sahrani i što je sve proteklo dostojanstveno. Ne vidim razlog što bismo odbacivali kulturnu i pristojnu devojku.

Ono što je očigledno je da nas je u moru čudnih likova bez zanimanja koji borave u ovom rijalitiju Kija Kockar naučila šta znači borba i biti dostojanstven. Iako će mnogi reći o nekoj navodnoj aferi sa Filipom, dokaza nema, sve je nagađanje za pasionirane dokone ljubitelje ovog rijaliti formata. I da li je ili nije sa Andrijom, to više nije ni važno jer je najveća duševna bol svakako što je zakoniti muž prevario javno.

Što neko reče u jednom od komentara pre par dana “Kosmos je pravedan i na kraju pobedi dobro.”

Vivstars.com FOTO Screenshot izvor Pulsonline.rs

Share

You may also like...

1 Response

  1. Rada Lončar says:

    Bravo za vas i gospođu Katu Kockar