HRVATSKA POP ZVEZDA ANTONIJA ŠOLA SE PRISETILA DUETA SA TOŠE PROESKIM…A EVO ŠTA JE REKLA O BRENI,LEXINGTONU I NATAŠI BEKVALAC!

  • collage an
  • collage antonija 1
  • collage antonija 2
Share

Antonija Šola je u susednoj Hrvatskoj cenjena muzička zvezda, a kod nas je postala poznata nakon duetske pesme “Volim Osmeh Tvoj” sa Toše Proeskim. Popularnu pevačicu smo pozvali i pitali je kakve uspomene nosi iz perioda nastanka ovog mega hita? – Ne osećam tu vremensku distancu…

Imam osećaj kao da je to juče bilo jer neprestano stvaram i pevam tu pesmu na nastupima -kaže Antonija za Vivstars.com i dodaje … Naravno da Toše nedostaje  i meni i svima nama, no ostalo je puno pesama u kojima je stalno prisutan.

Antonija Šola je autorka i kantautorka mnogobrojnih pesama a isto tako je i pokazala i svoje glumačke sposobnosti u seriji koja se emituje širom regiona “Zabranjena Ljubav.” Nas je zanimalo i da li prati Srpsku scenu i ima li svoje “favorite.” -Pratim vašu scenu, i zapravo teško se odlučiti za jednog izvođača. Sa Lepom Brenom sam sarađivala na jednoj pesmi, i bila mi je posebna čast. Naravno tu je i divna saradnja na zadnja dva albuma sa Zdravkom Čolićem, a posebno volim ono što snimaju Nataša Bekvalac,Lena Kovačević,Lexington i mogla bih još nabrajati ali evo da pomenem i Željka Samardzića kao i Saleta Kovačevića. Za jednog umetnika je najvažnije da sluša svu vrstu muzike i da bude u toku sa mnogim trendovima.

Autor Vivstars.com FOTO Instagram

Share

You may also like...