FOLK PEVAČICA MAJA BEROVIĆ “MISLI DA JE PRVA NA JAVNOJ SCENI SNIMILA SPOT U SANDUKU”! Ova PEVAČICA je imala NAJBOLJE IDEJE SA SAMO 18.GODINA (FOTO) (VIDEO)

  • collage berovic
  • collage dunja
Share

Daleko smo mi od “svetskog establišmenta” i po budzetima i po inovacijama. Jer kako možemo da primetimo domaći spotovi su nalik na MTV a pesme koje se štancuju svakodnevno zvuče kao Teheran, u dobroj većini naravno.

Folkerka Maja Berović je najavila novi spot koji je sniman u nekom hangaru a pevačica je verovali ili ne neke od kadrova uradila ležeći u sanduku. I, sad bi to trebalo da bude WOOW, ali ovo je već viđeno i to 2010.godine kada se pojavila osamnaestogodišnja “bogatašica” kako se tada predstavljala Dunja Ilić. Spot “Bidermajer” je upamćen kao visokobudzetno ostvarenje a mediji su prenosili da je svaki sledeći spot sada već bivše pevačice koštao kao osrednja garsonjera u centru prestonice.

Bilo kako bilo oni sa istančanijim ukusom slušaće Lady Gagu i diviće se njenim inovacijama a ostali, snaćiće se već uz naše folk “zvezde” i njihove egzibicije!

Dunja Ilić je “PRVA KORISTILA SANDUK” za potrebe snimaja spota 2010.godine vs Maja Berović 2017.godina.

copyright Vivstars.com portal FOTO promo,printscreen

Share

You may also like...