FOLK DIVA POMOGLA MLADOM REPERU! I OVIM PEVAČKIM ZVEZDAMA JE POMOGLA DRAGANA MIRKOVIĆ (VIDEO)

  • collage dragana
  • RE7k9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTmpZN01EQV8vM2E3Y2E0M2EyYjUwNmM0ZDAyYjJhOTcxN2Q0NGY3MDEuanBlZ5GTAs0CWACBoTAB
  • GAGA3
  • 82bae2116e0
  • GAGA2
  • daniel i dragana_1000x0
Share

Ono što Draganu Mirković čini drugačijom od većine njenih koleginica  je što je od početka karijere volela da pomaže kolegama koji su kasnije zahvaljujući duetima i saradnji sa njom ostvarivali veliki uspeh u karijeri i na nastupima.

Dragana je izašla u susret i Vuku Mobu . Oni su snimili spot za numeru “Proklet Rođen”. Za manje od jednog dana spot je pregledan preko 500.K

Još davne 1992.godine Mirkovićeva je angažovala i anonimnog Đoleta Đoganija koji je bio njena igračka grupa tokom velike Jugoslovenske turneje, i nakon toga je Đoganiju i krenulo u karijeri. Isto kao i grupi Beat Street sa kojima je pevačica uradila 1996.godine pesmu i spot “Samo Jedan Sat.” I pokojna Ksenija Pajčin je napravila prve estradne korake pojavivši se u nekoliko spotova Dragane Mirković.

Sa Ninom je snimila duetsku pesmu “Divlja Devojka” kada je tek počinjao, a svesrdno je podržala i Igora Starovića i njegovu grupu Divlji Kesten koji su promovisali pesmu “Zorane” na njenoj turneji 1995.godine.

Kada je Željku Šašiću karijera krenula nizbrdo, duet sa Mirkovićevom mu je pomogao da nastavi sa nastupima. A pesma “Oči Pune Tuge” je i dan danas veliki hit kao i “Život Moj” koji je otpevala sa Danielom Đokićem.

Kako vam se dopada duetska pesma sa Vukom Mob-om?

Vivstars.com FOTO promo,Screenshot

Share

You may also like...