EVO SAVETA DEVOJKE! KAKO PREPOZNATI PRAVOG MUŠKARCA!

Share

Koliko ste puta čuli da je neko nekoga upoznao preko Instagrama ili Facebooka? I, da je to danas sasvim “normalno”?! A, i oni koji se upoznaju po klubovima, (pod dejstvom alkohola), ujutru kada vide u pravom izdanju partnera ili partnerku odustanu od “veze”! Evo par primera kako UPECATI, PREPOZNATI “PRAVOG” MUŠKARCA!

PRAVI MUŠKARAC spada u onu kategoriju 00,1% njega krasi dobro skupo odelo, ali bez kravate. Kravate su za političare skorojeviće da bi u svojim lažima izgledali “uverljivije”. Pravi muškarac ne voli ništa da ga guši, pa će uvek odabrati belu polu otkopčanu košulju.

Ako misliš da ćeš ga sresti u polu “oznojenom” klubu ili kafani, varaš se draga moja. Pravi jednom mesečno ode na živu svirku koliko da ne ispadne iz štosa, i to su obično manje zvučna imena lokala… Pravi ne voli da se eksponira.

Ako si danima fotošopirala slike za Fejs i Instagram, moraš isto znati da dobri frajeri ne koriste društvene mreže. Pa čak ni za “hotovanje”! Čim ti neko kaže nemam društvene mreže i ne volim da eksponiram svoje WC pločice ili “tagovanje” gde piškim i perem ruke” odmah znaj da je to prava muškarčina.

Pravog ćeš sresti i na nekom sajmu. Ne, automobila, to je mesto gde skorojevići dođu da “upecaju” ove po 60. evra po satu, ili da se slikaju pored auta da “celo selo ” vidi šta voze to što nemaju…

Pravi dasa nema na ruci prstenje, narukvice… Nema puder, niti je depiliran (osim na mestima koje ćeš “okusiti”)… 😉

Pravog frajera nećeš ni juriti, nego će te on sam sresti, i zavesti ako si dovoljno pametna i držiš do sebe! 🙂

autor V!VSTARS portal FOTO promo

Share

You may also like...