EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! OVAJ MUŠKARAC NAMERAVA OZBILJNO SA KRISTINOM KOCKAR I OGROMNA JOJ JE PODRŠKA

  • 295547_kristina-kija-kockar-u-zadruzi_ff
  • 367665_kristina-kija-kockar-i-sloba-radanovic-zadruga_ls-s
  • Ry7k9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTXpVN01EQV8vYzFlZmEwMTY4MDRkNjYxYzIyODJhOTZjYmE5MGY2MmQucG5nkZMCzQOOAIGhMAE
Share

Za godišnjicu braka Kristine Kockar i Slobe Radanovića mnogi nisu primetili jedan najbitniji detalj kada je dvoje još uvek zakonitih supružnika boravilo u Hotelu.

Naime, Kristina je sve vreme sumirala utiske iz rijalitija i tištilo ju je zbog čega i na koji način je Sloba preko noći pokazao emocije Đoganijevoj a da svoju još uvek zakonitu ženu nije ni pozvao telefonom, a da kada se ona nakon javne prevare pojavila kao ravnopravni učesnik “Zadruge” ostao je hladan prema njoj.

On je sve vreme bio uzdržan dok mu je Kija precizirala da ga nikada nije prevarila niti su imali nekih velikih problema u braku. Kako se većina slaže, naročito u komentarima  na Oficijalnom jutjub nalogu Pink-a, Radanović je potpuno nepožrtvovana osoba. On se nakon izlaska iz Hotela odmah vratio Luni koja je zauzela krevet u kom je spavala Kristina.

Kako Vivstars saznaje iz dobro obaveštenog izvora Andrija je Kristinina najveća podrška i muškarac koji je nikada neće napustiti. On Kiju voli i rekao joj je pre ulaska da i ako se pomiri sa Slobodanom on će joj biti zauvek prijatelj. -Andrija je bio uz nju kao podrška kada je njoj bilo mnogo teško, i kada je gledala preko televizije kako je suprug vara. Ko zna kako bi ona pregurala ovo poniženje da nije imala stabilnog i iskrenog prijatelja poput njega. Njemu nije bilo teško da par puta dolazi toliko kilomentara samo da bi je savetovao i ulivao samopuzdanje da istraje i da je ništa ne pokoleba.- kaže naš izvor i dodaje da od braka sa Radanovićem nema ništa. “Kristina želi samo da čuje od Slobe to jedno iskreno Izvini, i više puta mu je i u Hotelu ponovila da ju je povredio i da se su se emocije ugasali ali je ostala neka navika, ma Sloba nije za nju. Ona je sposobna i ne valja joj što je blage naravi.” Andrija je jedini koji može da joj zaleči ove rane koje joj je naneo Sloba.

S druge strane kako piše Alo Nadica Zeljković izjavila je da bi, uprkos tome što je potpuno zbunjena trenutnom situacijom koja se odvija između njene ćerke i još zakonitog zeta, koji je nedavno prekinuo aferu sa ljubavnicom Lunom Đogani, podržala Kiju ukoliko bi se pomirila sa njim.- Ništa mi nije jasno, ne znam više šta da mislim, verujte mi. Potpuno sam sluđena. Čini mi se da su se lepo ispričali i da su neke stvari razrešili, drago mi je da je tako. Ne mogu da uđem u njihov mozak, ali naravno da bih podržala svoju ćerku ukoliko bi se pomirila sa Slobom. Ipak su oni muž i žena i treba da reše sve probleme .

Vivstars.com FOTO Screenshot,promo

Share

You may also like...