DRUGARICE PROKLETNICE! Ovako se ponaša ZAVIDNA drugarica!

  • 0415526D000003E8-0-image-a-57_1490302951966
Share

Svedoci smo da je ŽENA ŽENI najveći NEPRIJATELJ. Svaka žena ima bar po jednog druga, ili onog koji joj daje sestrinske SAVETE ili onog koji “po nekad muva”, ali pravu i ISKRENU drugaricu teško da može naći.

Prvi znak da imaš ZAVIDNU drugaricu kojoj si tolike godine verovala je kada pokuša da utiče na izbor tvog partnera. Prava drugarica će ti uvek dati savet da je najbolje ono što ti odlučiš, i da uvek budeš obazriva. Ali, ona “zavidnica” će uvek želeti da bude između vas. I, ako je dobro “prostudirala” da za brigu nema mesta, ona će želeti da uvek bude prisutna gde ste ti i on. Tražiće izlaske sa vama, kućn posete u vreme kada je on tu, pa čak će ti i reći šta će ti on ali, će ga svakako dodati na Fejsu ili Instagramu.

Sledeći korak je, kada “drugarica” želi da mu se još više PRIBLIŽI. Navodno će biti ona njegova bliska drugarica, koja će mu kao nalaziti nepostojeće mane, a sve više će mu se tako približavati.

Znate ono standardno “Nemoj više sa njim” RASKINI da te juri, a ja ću se i dalje družiti sa njim! Napiši mu poruku da je KRETEN i da sumnjaš da te VARA pa ću mu onda ja pisati da ga ispitam. To je jedan od znakova da imaš POSLA sa pravom mešetarkom.

Istraživanja US WEEKLY pokazuju, da na uzorku od 10. devojaka u istoj prostoriji sat vremena su se međusobno sve devojke hvalile, kako je koja izlazila iz prostorije ove ostale su je “ogovarale” i nalazile svaka sledećoj manu.

Kada nađeš GOSPODINA pravog, neka ti najbolja PRIJATELJICA bude tvoj lični stav i intuicija… Nikako DRUGARICA!

 

V!VSTARS portal FOTO promo

 

Share

You may also like...