DRUGAČIJA I ISPRED VREMENA! Ksenija Pajčin je bila toliko jednostavna da će vas raznežiti ovaj video snimak (VIDEO)

 • collage ksenija pajcin
 • 66270_ksenija-pajcin_ls
Share

Karijeru je počela ranih devedesetih kao jedna od najboljih igračica u Srbiji. Tako je dobila poziv da se priključi novoformiranoj grupi Beat Street da bude stalni član postave ove popularne Dance grupe i za kratko vreme su postali miljenici tinejdzera. Krajem 1994.godine, grupa dobija poziv da bude deo ekipe na turneji Dragane Mirković a Beba i Ksenija vodeće igračice tokom velike turneje.

Nakon godinu dana saradnje sa Mirkovićevom, Ksenija postaje članica grupe Duck i već je tada vidljiva njena promena od frizure i stajlinga. Spot Dačo Volim te, i danas može parirati mnogim novijim izdanjima po odličnoj produkciji, a Ksenija tada nije krila da je ceo album otpevala Marija Mihajlović.

I, za naredni album Ksendza je promenila imidz, pa od fatalne crvenokose postaje brineta, a njenim igračkim bravurama se divila čitava estrada.

Na samom vrhuncu grupe Duck u jesen 1997.godine Ksenija bez velikog objašnjenja napušta grupu i najavljuje svoj solo projekat. Mnogi su mislili da je ona bila u vezi sa Dačom iz grupe, ali su oni to kasnije demantovali.

Januara 1998.godine izlazi album Too Hot Too Handle u izdanju najveće diskografske kuće Pgp Rts, i singl koji je najavio “ploču” izazvao je veliku buru. Državna televizija ga nije emitovala, a jedinu premijeru je imao u okviru Mts-a koji je plaćao termin emitovanja svojih emisija na lokalnim stanicama. Drugi spot je urađen za Čuvam Ti Leđa, i isto tako je ostao upemćen po najboljoj produkciji i kostimima.

Sve što je Ksenija objavljivala i nakon Bombardovanja i do  tragičnog odlaska kada ju je mučki ubio dečko Filip Kapisoda u stanu na Voždovcu, bilo je za svaku pohvalu. Mnogi će reći bila je hodajuća Harizma, ili Zvrk koji da je živeo negde preko ostvario bi još veći uspeh, ali Ksendzi mi smo ti zahvalni i na ovome što si nam ostavila, a mogla si još… JEDNA JE XENIA PAJČIN!

Autor Vivstars.com FOTO promo

Koliko je bila predana plesu i zdravom načinu života govori i ovaj snimak kako je plenila šarmom a da nije imala ni trunke šminke na licu.

Share

You may also like...

3 Responses

 1. LogoTrip says:

  Tuga ili tuzna sudbina. Ko bi znao.

 2. Sara says:

  Uh ,slazem se sa svime ,zena je bila hodajuci seksipil <3

 3. NADA says:

  Dusa draga. 🙁 srce me boli za Kseniju