Dnevnik ŽENE MAKROA! Deo 4 “SA POLITIČARIMA JE NAJLAKŠE SA PEVAČIMA KAO NA PIJACI.”

Share

Bivši Golman mi je obezbedio najbolje kontakte, kod kojih sa počela slati sve devojke koje su za mene radile. Jelenu rošavu sa Banovog brda,Mirelu propalu modelsicu i Daru misicu sam oterala iz mog “foajea družine”, pa neka nastave da obrađuju klijente ispod Plavog mosta gde sam ih i pokupila, iz sažaljenja. Znate, ja sam Devica Vaga, i mi se malkice premišljamo, ali u pet do ponoći donesemo konačnu odluku, koja je nepogrešiva. Pevač je bio greška, ne računajući Mikija Bazenka koji sa ženom voli svingeraj i jako su galantni…

-Mogu ti reći da si najbolja u pu**nju, i da te čuvam samo za sebe. Reče mi Bivši Golman u poruci, kome sam jasno stavila do znanja, da ja nisam ku*va, i da mene niko ne može da kupi, jer za takve stvari i držim ove mačkice koje da im nisam ja, ne bi znale ni šta je dnevni ni šta je noćni dezodorans. Većinu sam dovukla sa splavova i kafana gde su obitavale kao promoterke i hostese koje su mnoge brakove i veze uništile, a i zaradile po koji triš između nogu. Kod mene svaka mačka mora da zna, da se na kombinaciju ne odlazi kod oženjenih nego samo koji su razvedeni ili imaju devojke teške ku**etine, pa im ja dođem kao neka vrsta Karme!

“Dobar dan Šeronka mi treba!” -Da ja sam, i poslednje tri šestice su me asocirale da me neko iz pakla zove. Rekoh muškarcu koji je imao najhrapaviji glas koji sam čula. Ili je pevač ili biznismen koji se nafatirao preko noći pa sad od dobrog koksa ima šljunak u glasu. -Pozivam te večeras u restoran čiji sam vlasnik i povedi obavezno tri drugarice.

Sredila sam se maksimalno, crveni Gucci komplet, Armani sandale i ogrlicu iz 1994.godine koju mi je kupio moj Zvezdarac istu onu koju ima jedna naša poznata ličnost, jer je htela da budem ja. Tašnicu nisam nosila jer to bi odavalo utisak da sam švorc, a ja nisam neka provincijalka koja gura dzeparac nakon snošaja. Ja keš podižem sa kartice. -O devojke, pa prelepe ste mi. Ja sam Brat, a ti verovatno ta čuvena Šeronka. -“Da “Brate” ta sam, a ovo su moje “sestre” pa mogli bi neki incest ha ha našalila sam se, a on je mučenik pocrveneo.” Naravno došla sam sa novom svitom devojaka. Mirjana je studentkinja iz Šapca koja se do pre mesec dana kresala po frizerskom salonu nekog užeglog geja koji je podvodio za 33.evra, Milena je poslovna devojka koja radi kao operaterka jedne kompanije, i Zlatija do juče hostesa sa splava gde su pi*ali po njoj, a sada sam je obukla od glave do pete u Gotije brend…

Taj takozvani “Brat” je palamudio jedno sat vremena kao da sam došla na pres konferenciju Sabora frulaša Istočne Srbije. -Da pređemo na stvar. Šta bi vi brudere želeli i sa kojom ili možda ova gospoda sa vama žele predjelo sa mojim mačkama, ili možda repete, a full večera u koju spada (oral,anal,po faci i orgijana) to bi mogli da rešimo pre početka. Tada sam izvadila karticu, i to odmah znači keš unapred. Nakon trenutnog šoka hrapavi je izustio -“Mogu samo dve koje žele analni a mogla bi i ti sa mnom posebno!” -Ne, ja ne idem ali ćemo se mi družiti svaki put kada ogladniš.

Zlatiju kao najnoviju sam povela sa mnom da odradimo jedno “pravljenje društva” kod pevača kog mi je preporučio isto bivši Golman koji mi je kazao -Idi kasno večeras kod njega, i samo mu pričajte najprljavije reči a on će masturbirati i šmrkati jer od kako je imao neki problem sa ženom neće da je*e.

Zlatiji sam rekla -“Ti kreni sa tvojim splavarskim rečnikom jer ćete on najbolje razumeti i kada vidiš da mu se digao na tvoju igru rečenica priđi i malo mu ovlaži ku***c ali nemoj da pušiš nego pljuni, i malo je prodzaraj ispred njega da svrši pa da idemo u provod. I, dok sam ja guglovala po telefonu i ova se igrala sa pevačem koga sam umemorisala Banderas, ja veću kobaju videlu nisam. Šta je bre ovo, daj i ja da pipnem. Pa ovo kao u Brazilca. Koliko sam ga dotakla kada me je odalamio po punđi samo što se nisam srušila. -Alo, degenu, za ovo ćeš da platiš debelo. Polazi Zlatija idemo…

Nastaviće se!

ZABRANJENO PREUZIMANJE TEKSTA copyright Vivstars.com

Share

You may also like...

6 Responses

 1. Korto Malteze says:

  Može pomoć u vidu asocijacije ko beše Miki Bazenko?

 2. MELI says:

  Volim sve vase Kolumne, a najvise Big Mamu. Mislim a i sigurna sam u to da je PORUKA ove kolumne Dnevnik zene Makroa, NIKADA ALI, NIKADA NE BUDITE KAO ONA! ko razumije shvatit ce.

 3. Linda says:

  Big kevo priznaj da i ovo pises pa da napisem Svaka cast!!!!!!!! 😁

  10
 4. JednaOdSto says:

  Miki bazenko i zena ahahahahahahahahahaha ahahahaha vrh ste <3
  a Banderas udario Seronki pundju 😀 nmgu oplakah
  Ako ne objavite nastavak ovih dana naljuticu se 😀