Device, Vage i Strelčevi su najperverzniji! Kako ih osvojiti?

DEVICA

Ovo je jedan od najperverznijih znakova. Ona zna privući pažnju koga god poželi. Device vole pornografske filmove i seks u svim mogućim pozama i na svim mogućim mestima. Verni su patneri, osim ako postoji  ozbiljan problem u njihovoj vezi. Kako biste ih zadržali, potrebno je da budete što bolji ljubavnik koji će se potpuno posvetiti samom seksu. Strast je ono što ih drži na životu.

916860f3911f6185db0ea9c58ba2dc24

VAGA

Oni su jako spremni eksperimentisanju i poprilično su perverzni. Iako ne vole odugovlačiti sa seksom, nikada neće pritiskati partnera i požurivati ga. Njima u seksu ništa nije strano i komotno možete učekivati seks nasred plaže, u liftu ili na klupi. Erotski filmovi omiljeni su im žanr.

c4b1032eeb0679540dbf6217c27b8459

STRELAC

Ovo je avanturista koji voli isprobati apsolutno sve, kako u životu, tako i u seksu. On je svestan činjenice da se iskustvo ne može steći kroz odnos sa samo jednim partnerom, pa je sklon menjati ih. Seks im je izuzetno bitan i on im pokazuje da je s vezom sve ok. A što se samog seksa tiče, vole slobodu i uniforme i otvoreni su prema gotovo svemu pa ako partner za to nema dovoljno volje i energije, veza neće biti dugog veka.

 

You may also like...