DESET NAJBOLJIH ODEVNIH KOMBINACIJA VIKTORIJE I DEJVIDA BEKAMA! LJUBAVNI PAR OD MILION DOLARA.

  • bekavmovi
  • Victoria-and-David-Beckhams-wedding-photo-3jpg
  • 2014-red-carpet-couples-victoria-david-beckham-in-white
  • collage viki1
  • collage viki2

Sofisticiranost i Glamur pomešan sa nespojivim koloritima čine jedan od najupečatljivijih Jet Set supružnika koji godinama unazad ne prestaju da intrigiraju svetsku javnost.

Još dok je bila članica čuvenih Spice Girls, Viktorija se izdvajala svojim svedenim izgledom iako je oko njih sve “vrištalo” od čudnih boja i platformi koje su baš one sredinom devedesetih vratile na scenu.

Kada su je jednom pitali, zbog čega se ne smeje na slikama kao ostali poznati, ona je kratko obrazložila “Da cerekanje nije damski, i da je mističnost zapravo jednostavnost”. Tako je uostalom i njen stil jednostavan ali mističan. Ovako je sve počelo od ove slike sa njihovog venčanja!

Iako je smatraju najuticajnijom britanskom dizajnerkom, Viktorija je itekako uticala i na modni stil svog supruga Dejvida.

Mnoge naše samoprozvane dizajnerke trebalo bi da nauče da kada prepravljaju Kineske i Turske “komade garderobe” da je moda umetnost, i da pođu od sebe i u sebi pronađu Individualnost koji će im postati sastavni životni stil i motivacija za ono što rade. Skoro nikada nećete videti Bekamovu bez šminke koja nije ni napadna ni “okrečena” a, da se mnogi ne bi pozivali na njen “milionski” standard, ona koristi najjeftinije materijale pri izradi svojih modela. –“I plastična kesa kada bi se kvalitetno prišila bila bi jednako kvalitetna za nošenje”– rekla je davno za Vogue ova Žena od Stila.

Autor Vivstars.com FOTO Instagram,promo

You may also like...