DARA BUBAMARA NAPUNILA ARENU SA KARLEUŠOM! OD POZNATE ELITE SAMO PUBLIKA!

Share

Na svom prvom koncertu u Beogradu, Dara Bubamara je napravila pravi spektak u Štark Areni. Svaki trud je uvek za pohvalu, a ona je prepunoj Areni pokazala kako sve može da funkcioniše bez ikakvog stajanja. Od odlične plesne grupe koja joj je non stop bila podrška, do raznih efekata tokom izvođenja novih i starih hitova. Najupečatljiviji je bio njen nastup sa Jelenom Karleušom.

Napunila Arenu ! #darabubamara @darabubamara_official

A post shared by V!VSTARS | Vivstars.com (@vivstars.official) on

Iako mnogi mediji prenose da je bilo mnogo elitnih gostiju u publici, starlete i par zvezdica ne možemo predstaviti elitom, ali sve ostalo je bilo besprekorno. Svaka čast Daro! Do narednog puta.

FOTO Instagram,promo

Share

You may also like...

6 Responses

 1. pixie says:

  Cekamo DKK sa utiscima 🙂

  • DUPE KIM KARDASIJAN says:

   Napisah poduzi kometar,kad ono prc..zabagova haha sad su mi jasne muke Vaskezove.
   Koncert je bio super..dakle sve mi se dopalo.Od Darinog epvanje,do igranja,performansa,scenskih efekata..pubika je pevala i igrala zajedno sa Darom od prve do poslednje pesme.dara je zaista imala vrhusnku Arenu.Mozda je moglo biti hiljadu,dve ljudi vise,ali Boze moj 🙂 Imala je sigurno oko 15.000..
   E samo jedan mali minus-bacači planema koji su bili na početku binu su bili previse blizu publici,i kad kog bi se upalili,mi iz prvih redova smo okretali glave pozadi.Kad sam se vratio prvo sam trčao do ogledala,da proverim dal mi nisu spaljene trepavice haha..ali dobro to je do organizatora,koji nije dobro odredio bezbednu razdaljinu 🙂 Sve u svemu 95 poena od 100 mogucih.Bravo Daro!

   14
 2. Klara says:

  Od poznate elite samo publika 😂😂😁 bravo Vivstars 👏👏👏
  Dara mi je cool a ovu drugu ne bih komentirala 😨

  10
  2