Dadilja iznela iskaz , evo šta je rekla o kobnoj noći kada je pretučena Nataša Bekvalac!

  • Nataša-Bekvalac-Biografija-Visina-Težina-Instagram
Share

Svet  od izvora u Tužilaštvu saznao kako je otprilike glasio iskaz J.M., dadilje ćerke Nataše Bekvalac, koja je ujedno i jedini svedok događaja u noći između 13. i 14. aprila, kada je Luka Lazukić pretukao svoju suprugu, poznatu pop zvezdu.

!

A post shared by V!VSTARS | Vivstars.com (@vivstars.official) on

Kako je J.M. ispričala pred tužiocem, ona je te noći čula uvrede koje je Nataši upućivao Luka.

“J.M. je potvrdila Natašinu priču. Rekla je da je čula vrisku, da je čula Luku kako svojoj ženi govori da je ku*va. Rekla je da je čula tumbanje, kao da neko u dnevnoj sobi pomera nameštaj. Po njenoj priči, jako se uplašila i odlučila da ostane u sobi sa bebom. Tek kasnije Nataša je ušla u sobu sa rasekotinom na licu koje je oticalo i plavilo. J.M. joj je rekla da mora da ide kod lekara, ali Nataša je u UC otišla tek nakon što je Luka napustio stan i nakon što je stigla njena sestra Kristina”, otkriva naš izvor iz Tužilaštva.

Kako smo dalje saznali, J.M. je u Tužilaštvu rekla da se Lazukića uvek plašila i da je od njega doživljavala razne neprijatnosti.

“Dadilja je rekla da se Luka prema njoj odnosio kao prema sluškinji, da je po njegovom naređenju morala da radi stvari koje se nimalo ne uklapaju u njen posao dadilje. Ismevao je njenu govornu manu. Pred tužiocem je rekla da se plašila Luke”, kaže naš izvor.

Podsetimo, Bekvalčeva i njeni pravni zastupnici očekuju da uskoro bude podignuta optužnica protiv Lazukića zbog krivičnog dela nasilje u porodici.

Izvor Svet.rs FOTO Vivstars.Official -Instagram

Share

You may also like...