DA LI SU GLASINE ISTINITE DA ANĐELA VEŠTICA SNIMA DUET SA DAROM BUBAMAROM? OVAKO SU SE NJIH DVE POLJUBILE! (FOTO)

  • 32089885_2120126991337206_7289628346873282560_n
Share

Sve je moguće na domaćoj javnoj sceni!

Bivša igračica i rijaliti zvezda Anđela Veštica je rešila da nastavi sa muzičkom karijerom pa osim što redovno na društvenim mrežama objavljuje slike i snimke iz studija kako priprema novi singl, pre par dana je mnoge začudila njena prisnost sa Darom Bubamarom. Naime njih dve su se srele u Novom Sadu i narodski rečeno slatko su se iuljubile ali u usta, i tim video klipom se Anđela pohvalila na Instagramu.

Podsećanja radi, Anđela Veštica je do sada objavila nekoliko singlova za koje je uložila ogromnu svotu novca da bi spotovi izgledali visokobudzetno. Da li je i njoj ii Dari u interesu neka vrsta muzičke saradnje videćemo u narednom periodu, a mi smo iskopali jednu stariju Darinu izavu u “Magazinu In” kada je gostovala kod Sanje Marinković –

Dara je izjavila da su  zvezde rijalitija zapravo prostitutke, a da im muzička karijera služi samo da bi skuplje naplatile svoje usluge. – Starlete postaju pevačice jer im to diže cenu. To je onda malo skuplja prostitucija – rekla je Bubamara u emisiji “Magazin In”. a preneo je portal Srbija Danas. Mnoge su se našle uvređene, a jedina je tada Anđela na pitanje novinara ostala smirena i uopšte se nije pronašla u ovoj Darinoj konstataciji.

Prvi singl Anđele Veštice broji blizu deset miliona pregleda na jutjubu.

Vivstars.com FOTO Instagram

Share

You may also like...