Da li je Dajana Paunović i pre RAZVODA BILA GLAMUROZNA!? Nekad i SAD (FOTO)

  • collage dajana paunovic
  • dajana-i-zika
  • collage dajana p 2
  • 600363_dajana-i-zika-jaksic_ls
Share

Ove naše javne i polu javne ličnosti kao da se preporode nakon razvoda. Još ako im je bivši partner bio bogat. Pa gde ćeš lepše i bolje! Šalu na stranu, ali pevačica i voditeljka, ili obrnuto ko bi ga znao kao da je “procvetala” nakon što se razvela od Žike Jakšića iz Grand produkcije.

Ako uporedimo njene slike kada je bila mlađa i dok joj je suprug bio podrška u poslu kao da gledamo neku drugu osobu. Ili je samo bolja sada kamera na androidima nego tada kada je počela da radi Grand emisije na Pinku.

Malo vas se seća da je nakon što je Ena Popov odlučila da postane pevačica a pre toga isto voditeljka koja je sa Markom Miljkovićem radila Zvezde Granda, Dajana Paunović je predstavljena kao nova voditeljke ove popularne emisije koja će uz tu raditi i emisiju Grand Parada sa već pomenutim Miljkovićem koga gledamo u “Zadruzi”. Ali samo nakon par dana, Miljković je dobio šut kartu a Dajana je počela da se zbavlja sa Jakšićem. Nego evo kakva je mačka bila voditeljka-pevačica i Sonjina (Višnjić) najbolja drugarica.

V!VSTARS portal FOTO printscreen,Instagram,Kurir

Share

You may also like...