ČUDNO UPOZNAVANJE NA IBICI! NATAŠA BEKVALAC “PRETPOSTAVLJALA SAM DA JE GEJ.”

 • natasabekvalac_620x0
Share

Medijska pažnja ne jenjava. I dok se nagađa šta se dogodilo kobnog jutra između pop zvezde Nataše Bekvalac i Luke Lazukića, mi smo pronašli i jedan zanimljiv intervju gde je Bekvalčeva ispričala čudan susret i upoznavanje sa Lazukićem.

– Mogu sad da kažem da sam ga upoznala posle razvoda, ali ne. Ponovo smo se videli nekoliko nedelja pre razvoda. Upoznali smo se pre šest godina u Španiji, i to na jedan jako smešan i čudan način. Bili smo na nekoj super plaži. Specifičnog je izgleda, ne možeš da ga ne primetiš. Pošto sam bila sa svojom sestrom, počela sam da ga ogovaram. Oni su sedeli blizu našeg stola – pričala je Nataša Bekvalac u emisiji “Amidži šou”.

-Da bih ga malo bliže videla, prošetala sam do tog stola. Čula sam da momci razgovaraju na tečnom španskom. Bio je super parti, imali smo i nekoliko pića. Kako smo se svi vraćali sa tog partija, njih trojica su bili ispred nas. Kristina i ja smo komentarisali, ja sam bila malo slobodnija u komentarima. Znate već kako žene kad su same, kad ih niko ne gleda, mogu da časte – ja bih ovo, pa bi ono… Samo sam videla da se on kreće koracima unazad, da se okreće prema meni i kaže “To nije nikakav problem” – – Ja sam onda na nagovor Kristine stupila u kontakt sa njim. Kao ima neki što je nadmen, pa treba da se dogovorim sa njim da Kristina kod njega izlaže robu. I ja sad tu sedim i očekujem nekog za koga sam mislila da je gej, pretpostavljala sam da je gej, ali on ne da nije, nego je to taj moj Luka sa Ibice. Tada smo malo propričali i ja sam znala da ako ta hemija može opet da mi se desi, to znači da meni nije dobro tu gde jesam.

Vivstars.com FOTO Instagram

Share

You may also like...

3 Responses

 1. Poni says:

  Nado mnogo si zajebana

 2. NADA MARKOV says:

  Dobro, pogresi covek jednom, a i dva ti puta. Ne da nije gej nego je hotovao sa tri ribe na viberu. ccc Ne daj se Nale. Svi smo mi gresnici i gresimo ali batine se ne oprastaju. Ni da podigne ruku neko se ne prasta. A cim se neko kucka sa ku***a onda je psihicki nezreo.

  4
  2
  • Dioklecijan says:

   Pitao sam se da li ce Nada Markov opet istresti bes na ku***a i nisam pogresio 😂😃 Ne daj se Nado i cuvaj muza 😄