Celebrity STYLE Book! NIKOLINA KOVAČ JE NOVA MODNA IKONA! “Streč nije u MODI ali joj savršeno STOJI”

  • collage nikolina
  • collage nikolina 3
  • collage nikolina 2
Share

Iz ugla “običnog” posmatrača! 😉

Nikolina Kovač -Kapor je poznato ime u svetu muzike kojom se bavi. Ali, ova platinasta lepotica ima više stila nego bilo koja pevačica koja sebe naziva ili folk ili pop divom. Sve je umereno ali i seksepilno. Sve je naglašeno ali i skriveno, i nikako jeftino.

Njen Instagram profil “gori” od kvalitetnog izbora garderobe. Što bi rekli naši šnajderi “pljuvači”, pardon kreatori, ona je baš “fešn”. Ume da iznese damski izgled. Nedavno je u okviru jedne emisije rekla, da voli retro i balske haljine. Primetno je da ova mlada mama ne koristi fotošop i da ima negovanu kožu lica, a i da joj je kosa uvek sređena. Streč koje su naše “estradne zvezde” promovisale tokom devedesetih nikada i nije bio moderan u svetu, ali se koristi za snimanje editorijala na FTV-u zbog upečatljivosti finalnog proizvoda modne slike, a i Nikolina u toj kombinaciji izgleda elegantno.

Polako ali sigurno Kovačeva stvara svoj individualni stil i vrlo brzo će postati “uticajna trendseterka”. Da nisi pevačica, bila bi odličan model. A, tek šta bi na ovakvu atraktivnu blondinu imao da prokomentariše legendarni Hju Fefner da je živ?

#hairby @vm83hair #makeupby @aleksandrabbajic_makeup #glamnight 💫

A post shared by Nikolina Kovač Kapor (@nikolina.kovac) on

copyright Vivstars.com portal FOTO Instagram

A.Arsenijević

Share

You may also like...