CELEBRITY STYLE BOOK! IKONA STILA ANA BEKUTA “Jelena Karleuša je NEPREVAZIĐENA”!

  • collage vivstars portal ana bekuta 2
  • collage naslovna ana bekuta
  • collage vivstars portal ana bekuta
  • collage vivstars ana bekuta 3
Share

Ako neko ume da iznese sve Modne kombinacije a da ne izgleda vulgarno i “jeftino” je definitivno muzička legenda Ana Bekuta. U današnjem Celebrity Style Book-u o samim počecima, o građenju stila i ko je njoj Modno “zanimljiv” u Intervjuu za V!VSTARS Ana nam je puno toga otkrila …

UVEK STE PRATILI MODNE TRENDOVE, ČAK I NA STARIM SLIKAMA IZ 80TIH, IZGLEDATE ZA TO VREME ODLIČNO STILIZOVANO! KOJA JE “DEKADA” PO VAMA BILA MODNO INSPIRATIVNA OSAMDESETE, DEVEDESETE ILI DVEHILJADITE TJ OVAJ PERIOD?

-Najpre jedan veliki pozdrav svim čitaocima V!VSTARS portala. Kada je Moda u pitanju, svoj ukus sam rano izgradila gledajući tadašnje časopise BURDA i NOVA MODA…Mama ih je redovno kupovala. Vrlo često sam joj pomagala u kopiranju krojeva koji su tada dolazili uz časopis za svaki model. Nemački precizni krojevi su izvrsno pristajali mušterijama (mama je jedno vreme bila krojačica) a, i nama, tada devojčicama, pošto imam dve mlađe sestre. Uvek smo bile sjajno obučene, jer je mama volela da nam šije!

“Tada su se znala pravila -cipel, kaiš i TORBA su morali biti u istoj boji.Kravate su se uparivale sa čarapama… Mislim da je današnja MODA idealna, jer je nekako neopterećujuća, ali je i u isti mah komplikovanija, jer je teško uskladiti STILOVE i boje.”

DA LI ČUVATE ONE PRELEPE MODELE HALJINA, SCENSKE GARDEROBE , IZ PERIODA DEVEDESETIH KADA STE IMALI JEDNE OD NAJSKUPLJIH SPOTOVA KOD NAS?

-Ne čuvam ODEĆU koju sam koristila u svrhu snimanja spotova. Ona opterećuje ormare, osim jako vrednih stvari kao što je jedan MANTIL, rukom rađen, u pačvork stil, i model je sjajnog SVETSKOG DIZAJNERA!

KO JE PO VAŠEM MIŠLJENJU NAJBOLJE STILIZOVANA JAVNA LIČNOST U SRBIJI?

-Bez sumnje, u mom poslu je neprevaziđena JELENA KARLEUŠA kad je stil i garderoba za SCENSKI NASTUP u pitanju! Ona vodi računa o svakoj prilici, poštuje pravila OBLAČENJA. Nećete je u Jutarnjem programu videti neumesno nakinđurenu i u šljokicama!

DA LI JE “ANA BEKUTA” SRPSKA DOLI PARTON -FOREVER YOUNG”?

-Doli Parton? Prvi put dobijam kompliment takve vrste, hvala vam. Ona je najveća Američka DIVA narodne (kantri) muzike i, jako je poštujem. Mislim da kad dođemo u “neke godine” dobijamo LICE onakvo kakvo zaslužujemo 🙂 !

V!VSTARS portal FOTO privatna arhiva Ana Bekuta, promo, instagram, google

Aleksandar Arsenijević V!online

Share

You may also like...