BRBLJIVI MUŠKARCI SU PERVERZNI, A ĆUTLJIVI NAJBOLJI U KREVETU!

  • 6c5d06dd1f0fa4c5df348c4631a1a50c
  • Things-Women-want-in-bed
Share

Mnogi MUŠKARCI ne znaju da žene ne padaju na SLATKOREČIVOST niti na preveliku OZBILJNOST. Šarm je ono što spoji dve energije u datom trenutku, ali… Ako pored sebe imate Brbljivog ili Ćutljivog, ovo su njihove KARAKTERISTIKE u krevetu!

MUŠKARCI koji previše pričaju bilo da je udvaranje, ili pre sexa kao predigra, obično su najperverzniji u krevetu. Oni su ti, koji moraju da upotrebe jezik u svakoj prilici. Oralno su najpotkovaniji, a nisu im strane ni mnoge IGRICE u krevetu. Ove JEZIČARE su u devedeset posto slučajeva i ljubitelji IGRAČAKA iz sexy shopa, pa sa njima imate potpuno zadovoljstvo.

MUŠKARCI ĆUTAČI ILITI MRGUDI su najbolji ljubavnici. Jer oni malo govore a previše urade. Možda nisu baš za neke perverzne igrice u sexu, ali su jako izdržljivi i neće poput BRBLJIVACA brzo doživeti orgazam, nego će udovoljavati partnerki. Nekada su to sati DOBROG VOĐENJA LJUBAVI! Ali, kome je do tolikog vremenskog poduhvata!? Ukusi su različiti, ali svaka žena voli pored sebe, da se ne lažemo DOMINANTNOG mužjaka koji je i, kada treba odličan PRIPOVEDAČ a, treba da zna i kada da bude MUDRAC. 😉 😀

V!VSTARS portal FOTO promo google

Share

You may also like...