BIZNISMEN NA KOKAINU! -Poslednji Deo “Postao sam MINISTAR i sreo sam nju…”

 • BIZNISMEN
Share

…Više nisam zvao one anonimne koje su se navadile na moj novac iz sefa, kojima sam ih častio i šakom i kapom. Jedno vreme sam voleo da umesto novca ravama dajem i telefone. Samo nisu imale pojma da su to kopije, jer mi ih jedan drugar davao…ali, i to je preduga priča, kao i moj sexualni staž sa poznatim cicama. Mesec dana sam samo je*ao poznate. Dolazila mi je i ona kezava starleta iy Hrvatske što je snimala kao neke pesme pre sto godina, ali mi je fetiš oduvek bio nju da na*uzim. Ona voli najprljaviji sex koji sam probao. I na podu, i u krevetu i kolima. I ono što sam gotivio da kleči dok je zapi*avam. I njenu rođaku neku je povela pa smo imali trojke i kod mene i vodio sam ih do Bara gde mi drugar ima vilu za orgijice. Nakon njih sam opalio i par naših voditeljki, ovih mlađih što su počele da dolaze u moj klub koji sam renovirao u prestonici, a najbolji oral sam imao od sredovečne pevačice… Pu*ila mi je kao iz pornića, pa sam joj iz zahvalnosti platio odlazak kod plastičara da odstrani neki grozni ožiljak koji je imala.

Pročuo sam se, pa su se neke nudile i same, ali ne zbog sefa ili koristi, nego da probaju sa mnom. Hteo sam da angažujem jednu zvezdu da peva kod mene u lokalu, ne i da je prskam, ali je ona insistirala već pri upoznavanju. -Ženska glavo, trudna si, nisam toliki manijak -rekoh mačkici. “Pa kakve ima veze kada nije od tebe. Sex mi nije zabranjen, a i muž voli trojke, sad ću da ga zovem!” Nemoj, idemo kod mene…

Već u kolima je počela da mi ga mazi, i uvek se našalim sa ženom koja mi se fizički dopadne. “Hoćeš da mi ga glođeš?” -Neću da ti pušim, ali ću da ti ga progutam tako sve dok mi grlo ne napuniš. Samo moraš da parkiraš pored jedne ambasade, to mi je ludilo, adrenalin i strah.”

Parkirao sam se tik uz jednu ambasadu, i ona je počela da mi ga obrađuje da sam svršio za pet minuta. -Nismo završili. Spusti sedišta da se nabijam. Prvo ću ovako sedeći da skackam sa strane, a onda ćeš da me lupkaš po si*ama dok budem ordinirala po njemu. Na tebi je da ćutiš i da uživaš.

Nisam mogao da hodam šta mi je ova radila. A i bio sam nešto umoran, pa mi nije bio tvrd kao što je inače kada se napalim. To sam primetio da one vole polu nadiglog. Lepo je meni moja Ljubica pričala davno. “Rikošetu moj, ovi nabildovani nemaju to što imaš ti. Ti si pravi Balkanac bez aditiva i hemije. Kokain se ne računa, od njega si još više popaljiv…” Moraću da je posetim, jer mi mnogo nedostaje njena ludačka energija. I, jeste ona lažljivica mala, ali me je čuvala i bodrila u najtežim vremenima. Možda joj i ispunim želju i povedem je na more. Ona i ja, i naše priče.”

Danima me je pu*ačica iz auta smarala nekim porukama, ali gotovo je. Istrošili smo se na prvom dejtu. Upoznao sam jednu sasvim običnu brinetu koja je zanimljiva jer me sluša baš onako kako ja želim, a i bilo je dosta sa ovim estradnim mačkama… Makar će mi biti dobra kada krenu prijemi a ja dobio novu titulu Ministra… Ona je moj novi fetiš umesto Kokaina, dok ne sretnem Ljubicu. Ko zna koju će nam novu ulogu dodeliti onaj gore!

ZABRANJENO PREUZIMANJE TEKSTA copyright Vivstars.com

Share

You may also like...

3 Responses

 1. Mamasita says:

  Nema vise Ispovest Bg Kurve a sada i ovo nema vise. 😕

  3
  1
 2. Sara says:

  Uh, zastoooo? Ovo je bilo do koske 🙂

  3
  1
 3. MjanMar says:

  Penzionisali ste biznismena 😧 😄 steta odlican blog .

  11