BIZNISMEN NA KOKAINU! -Deo 5 “Nisu mi glave došle PEVAČICE, nego KARMA”

 • BIZNISMEN
 • kolumna
Share

…Ja, koji sam sponzorisao tolike grudi na estradi…koji sam tolikim starletama i rijaliti učesnicama pomogao da imaju za info stan, ma da imaju uloške da kupe, da dočekam da me nameštaju u mom rođenom stanu… -Ej, pa ja tebe brate poznajem? Ja sam ti slao ribe više puta na druženje kada si se zapijao i brašnjavio? Izvini molim te, nisam znao da si to ti, ovo su moje ribe rade za mene. -reče mi ova budala koja mi upala da me pelješi sa ovim drocama. “Nema frka, izađite sada svi, treba mi odmor”.

Baš sam se naodmarao na Zlatiboru sa ovom mojom redovnom koju isto želim da otkačim, mada ja to stalno kažem za svaku koju pet minuta na*uzim. Ova mi je previše na platnom spisku, a i vidim da me koristi jer je kao i većina nesposobna da nađe posao a preko mene završila faks i našao sam joj nešto da raducka jer neće niko ni da je prska pošto je obeležena iz prošlosti. Izgleda da je Ljubica bila u pravu kada mi je rekla da sam  seksoman koji nesvesno čini svima…

PA JA SAM OVU RAVULJU ŠTO JE U RIJALITIJU JE*AO ZA 200.EVRA I POSLE ME IZMUZLA ZA AVIONSKU KARTU A NI DO SELA SVOG OTIŠLA NIJE? Gledam i ne verujem, i još me pominje u negativnom kontekstu a samo ja znam kako sam izlečio one plikove po glaviću od nje. Voleo sam do tada da mi riba štrca po genitalijama i odlično je platim kada mi “prospe” u grlo, ali ova mi je u užasnom sećanju kao i jedna anonimna iz Lazarevca koja me lagala da je trudna da bi mi izvlačila lovu na nepostojeći abortus a lečila se od svih mogućih sexualno prenosivih bolesti. Dobro sam prošao. Nego, reče mi drug sa posla da će me upoznati sa jednom finom glumicom …

Glumica je dolazila redovno kod mene na kombinaciju, i dopala mi se. Imala je manire i bila je poslušna. Dođe tačno na vreme kada mi “ono nadođe” i ne čekam je po sat vremena ispred kuće da joj sredim za taxi kao mojoj ku*vi iz Batajnice koju sam naučio da ne ide dezodorans na pi* nego sapun i higijenski uložak… Nakon što smo večerali u elitnom restoranu i bio sam spreman da ide kod mene da je opalim, kaže ona meni onako smirenim glasom “Da li bi voleo da imamo igrice pre sexa a jedna od njih se zove Ruski Rulet?” – Najviše svršim kada je muškarac dominantan i guši me rukama dok se ljubimo i dok mu nad*kavam, a onda ide sve grublje i grublje, a ne je*e me, nego mora da igra tu igricu sa jednim metkom u cevi… Zar nije dušo to uzbudljivo”?

Vidi, ja jesam lud nekada i volim da probam sve, ali ovo mi ne pada na pamet. Zar je svaka sem Ljubice psiho?

Ušli smo u stan, ja nisam progovarao, jer želim da i ovu budalu liferujem iz života…

Nastaviće se !

ZABRANJENO PREUZIMANJE TEKSTA copyright Vivstars.com

Share

You may also like...

6 Responses

 1. Bibi says:

  Kroz Kolumnu ste opisali klasicnog Beogradskog konja bez mozga koga su izjahale sve olinjale zenske budale, pa ga sada sedlaju jos veci paraziti od onih koje vecina takvih likova ima u glavi ili na malom mozgu. Slika i prilika nesvesnih pomogaca onih koje obitavaju u stampi,televiziji i javnom zivotu. Bolje bi bilo da ste Kolumnu nazvali Seljacina na Metakrilu jer ove sto privodi su tog materijala!

  20
  1
 2. MirjanaMilenicNs says:

  dugo se ceka da objavite naredni deo. kasnite i prekratko je a zanimljivo je. Gledajte da iduci put bude duzi tekst ili objavite dva dela odjednom. Ko je Ljubica ili je fikcija?

  3
  1
 3. Serafim says:

  Biznismen mi se sve vise dopada 😅👏

  2
  2
 4. NADA says:

  IL je tetovirana iz Lude kuce ili ona mutava blajhana masna iz Stale 2

  3
  1
 5. Pače says:

  Dobro ste se se setili da objavite peti nastavak.
  Ko je ta iz relitija sto ga je zarazila ?

  12
  1