BIZNISMEN NA KOKAINU! Deo 1 “BLIZNAKINJE SA TV EKRANA i početak pražnjenja”

 • BIZNISMEN
Share

UVOD

-Nisam neki probirač, da mi je važno da je svetica. Štaviše uzbudim se maksimalno kada je već napunjena od nekog drugog ili defektna u licu, i da su joj sise što veće. Putovanja su me dugo umarala, pa sam zamišljao da imam saputnicu koja će mi “glođati” dok vozim da ne zaspim. U tom Novosadskom restoranu drug mi je preporučio sredovečnu ženu koja mi se nije dopala ali, riba pored nje je mogla da posluži da se ispraznim jer nisam dugo ništa prskao. – Tek kasnije sam ukapirao da su to majka i ćerka prostitutke, ali sam toliko bio navučen na lake žene da dok sam svaku sledeću imao, mogle su mi tražiti i kožu sa leđa, ja sam davao previše. Preko nje sam dobio telefone nekih voditeljki pa me je samo saznanje da ću ih guziti, ložilo i zaboravljao sam na teške periode oko posla.

Bliznakinje sam odmah pozvao u stan. Sredio sam se i imao sam tremu, ne zbog njih nego da li će mi uspeti da ih obe na trosedu obradim, a da se najbolje što mogu pokažem. -Toliko priče, previše foliranja da me je glava zabolela od njihovog cvrkutanja i prenemaganja. Rekoh, hajmo do sobe i koja će prva? -Emisiju sam izgubila na televiziji, pa neka ide sestra jer joj muž nije u zemlji a ja ću da uskočim kada povučem par crta. “Mogao bih i ja da se opustim!”

Od sexa ništa nije bilo, ili se ja ne sećam. Slušao sam do jutra isprazne priče dve eskort “sestre”sa kojima sam se našmrkao da mi je bilo toliko loše čim sam se setio jedinice iz matematike u petom osnovne. Tek par godina kasnije sam razumeo da je koks najbolji kada si u dobrom društvu. -Mi bi trebale da krenemo već sviće, a pravljenje društva nam reguliši odmah jer nam se muževi vraćaju tokom dana, kao da su se dogovorili da bog da poginuli! -Otvoren vam je sef kod televizora poslužite se… “I, tako sam ispratio dve olinjale spodobe a da umočio nisam, a lova? Nema veze, misliću o tome sutra”.

Pravo sa “sankanja” sam otišao na posao, pa sam i na poslu povukao par crta, i pozvao neku hoterku sa Banovog Brda da dođe kod mene. -U liftu mi se digao kolike je grudi imala. Kao da mi je pročitala misli pa se spustila i izvadila mi ga je. “Pedeset evra ti je više ako ti progutam sve”? Ma možeš, a nastavljamo u krevetu sada. Isplatio sam je 250.evra a tek kada sam razbistrio mozak ispod tuša, video sam na šta ova liči. Ima veće kratere po licu i leđima nego tlo Meseca. -Preporuči ti meni neku voditeljku, pa ću ti davati redovno stotku. -“Imam drugaricu koja je glumica, pa ću joj dati broj, a povremeno se i pojavljuje u emisijama”.

Sara je dolazila redovno posle ponoći. Volela je da joj prvo ližem, a posle pola sata da guram jedan po jedan prst i onda celu šaku. Kaže da je to mnogo pali, pa sam se jednom našalio, da li bi pristala da stavim celu svoju glavu. -To bi te koštalo taman toliko, da sredim dnevni boravak u stanu koji mi je matorac iz Amerike kupio. “Lagala je kao i sve koje sam trošio, ali nema veze navukao sam se na sex sa poznatim ženama. Jedino me je smaralo što moram da je izvodim po skupim restoranima jer nije imala meru. Predložio sam joj da ako već plaćam, da može i da mi popuši u klonji. Pristala je, pa sam je tako lepo išanponirao po kosi da joj se mokraća slivala i po košulji, ali nije marila jer sam je redovno plaćao…

Jedne noći je upala kod mene uplakana i sva u masnicama i molila je da prespava kod mene, jer ju je navodni matorac nahvatao sa nekim drugim. To je bila igra da mi se izvuče novac i da kroz jadnu žrtvu od mene kešira sve što kod drugih nije mogla.

“Ej Ljubice moja čudna, da sam ti barem pokazao koliko mi je svaka tvoja luda reč značila, ne bi ti tek tako otišla bez reči. Ali, znam da ti je dobro gde god da jesi. Ti i jesi bila savršena u svakom pogledu, zato i nisi bila potrošena s moje strane, ali ove druge, pa sećam se svih njih, a verujem i ti…”

Nastaviće se…

copyright Vivstars.com portal

Share

You may also like...

4 Responses

 1. BUBULJICA MIMI KURO says:

  Ocigledno je kako zaradjuje estradni zenski svet a dok postoje konzumenti istih blago si ga nama.

  10
 2. Irma says:

  Sjajno. Moze asocijacija ko su bliznakinje?

  6
  3
  • DekiBg says:

   Mene podseca prica na neko ludo vreme pre desetak i vise godina, kada sam se zabavljao sa jednom tada poznatom manekenkom koja je kao i sestra bliznakinja bila poznata. Fikcija ili istinita prica, cekam drugi deo 🙂

   6
   3
  • Sara says:

   Mislim da su plavuse..