BIG MAMA! ESTRADNI SVINGERI SE ZAIGRALI I PEVAČICA PRIZNALA GEJ MUŽU DA VOLI PARAJLIJU!

 • b861588dd049b233df6533c533217181
Share

DRAGI MOJI,

Već me boli glava od same pomisli ko koga jaše na javnoj sceni, jer ako je postojala Sodoma i Gomora, verujte mi na reč da je ona je nastala u Srbiji, i nastavlja se … Ah, taj četvorougao o kome svi pričaju a nemaju pojma pozadinu svega toga.

BEDEVIJA osim velike želje i alavosti prema novčanicama nikada nije umela da se u krevetu opusti, pa ni uz brašno sa DRHTAVIM kome je ono zamena za doručak,ručak i večeru. Na samom početku veze (iz koristi), oni su imali trojke,četvorke i u Germaniji su često upražnjavali svingeraj. Tako je jednom prilikom i SALCE ostao dužan DRHTAVOM pozamašni keš koji su “prebili” što mu je ovaj predložio da se malo menjaju.

KRATKONOGA je jedva dočekala željna svega, ali je na kraju samo ona bila ebana što SALCETU nije smetalo jer je on čest platiša svih gradskih starletica na sat i po. Najgore je bilo BEDEVIJI koja je dopuštala sve u vezi drugih riba dok je njoj lova bila prioritet, ali se ni ona nije nadala da će se ovo dvoje preigrati toliko da su se, evo i ja se čudim zaljubiška. Odao ih je sve bivši menadzer, pa je tako i izmišljena afera sa DUGONOGIM a, ona anonimna je izgleda bila koateralna šteta.

Znate, kada neko dođe iz male sredine kao KRATKONOGA i želi sve, ali bukvalno sve a nema nijedan alibi za to, onda pokaže svoje lice tako što počne da proganja, patetiše, ljubomoriše. Njoj cela situacija ovog niskobudzetnog serijala odgovara jer je ovaj njen neće oterati, a BEDEVIJA će opet biti sa DRHTAVIM, zipa kad vam kažem…

Ljubav je da se ne lažemo ipak požrtvovanje. Nijedan sex niti lova ne može zameniti kada prodaješ dušu zbog nekoga koga voliš. Na kraju se desi da PENELOPA pored toliko para i botoxa prizna svom gej partneru da se i dalje viđa sa PARAJLIJOM i, da je on njena ljubav jedina… Više o njima u sledećem blogu…

Čitamo se za sedam dana, Vaša Big Mama!

Share

You may also like...

7 Responses

 1. Yo says:

  Ubitacnije od nekada gossip girl . bravo Big Kevo

 2. Roxy says:

  Rekla bih da je panelopa njanjava turska mlada, parajlija onaj sa kim je bila pre braka, tatin sin, a ovih pet aktera afere koja se ne skida sa naslovnica tabloida vec mesec dana, i ptice na grani prepoznaju.

 3. Dingo says:

  Meni nije jasno kako neke mogu sa drhtavim u krevet, na sta on lici boze

 4. Sanela012 says:

  ko su Penelopa i Parajlija?

 5. Roxy says:

  Ocekivano. Ali ipak gadno. Kad seljacine umisle da su urbani, pa pocnu da upraznjavaju sve ono sto u njihovoj glavi urbanost predstavlja…..pa u startu omanu za sve pare.